Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. ORL
  4. /
  5. ORL
  6. /
  7. Asonor - Picaturi nazale...

Asonor - Picaturi nazale impotriva sforaitului

Asonor picaturi nazale impotriva sforaitului elimina problemele de respiratieOboseala este pusa deseori in capul listei de cauze ale sforaitului. Insa, aceasta manifestare neplacuta este provocata de blocarea cailor aeriene, pe fondul alergiilor, racelii, kilogramelor in plus ori existentei unor deficiente anatomice. Oricare ar fi motivul pentru care sforai noaptea, incearca Asonor picaturi nazale impotriva sforaitului, solutie izotonica de clorura de sodiu stabilizata. Asonor ajuta mucoasa nazala sa se debaraseze de impuritati si favorizeaza fluidizarea mucozitatilor. Cand sa folosesti Asonor picaturiAsonor picaturi nazale impotriva sforaitului asigura un somn linistit si in situatiile in care te confrunti cu rinite alergice, rinosinuzite ori polipi nazali. Produsul contine clorura de sodiu, glicerina, polisorbat 80, edetat de sodiu si sorbat de potasiu, asa cum reiese din prospectul Asonor. Pentru o respiratie normala in timpul noptii, aplica 3-4 picaturi de Asonor picaturi nazale, in fiecare nara, inainte de culcare. Asonor picaturi nazale impotriva sforaitului nu are efecte adverse.

Acest produs Asonor - Picaturi nazale impotriva sforaitului din categoria ORL se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gainer proteine zer Gain Bolic 6000 ciocolata, 1000g, Olimp Sport Nutrition
HARTMANN VERBA BANDAJ ELASTIC ABDOMINAL 85-95CM MARIMEA 3
Servetele umede cu aloe vera Sensitive, 56 bucati, Bella Baby
Pasta de dinti cu menta fara fluor, 50ml, Pell Amar
Cookies cu aroma unt fara gluten, 130g, Balviten
BLUE CAP SAMPON 150ML
Crema pentru elasticitatea fetei si decolteului Rejuvenating Decolette, 50ml, Evenswiss
Secom Valerian, 30 capsule
OLEFAR DUO SPRAY, 20 ml
chevron-right-circle