Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. ORL
  4. /
  5. ORL
  6. /
  7. Afrin PureSea decongestiv nazal...

Afrin PureSea decongestiv nazal hypertonic, 75 ml spray continuu

Beneficii Afrin PureSea decongestiv nazal hypertonic, 75 ml spray continuu -    Indeparteaza alergenii, bacteriile si virusurile pentru a proteja impotriva racelilor si alergiilor;-    Este ideal pentru tratarea celor mai sensibile mucoase nazale;-    Este sigur, usor de folosit si eficient.Ingrediente Afrin PureSea decongestiv nazal hypertonic, 75 ml spray continuu-    Apa de mare diluata 100% naturala;-    22g NaCl/l;-    Nu contine conservanti si aditivi chimici.Utilizare Afrin PureSea decongestiv nazal hypertonic, 75 ml spray continuuPoate fi utilizat pe o perioada indelungata, chiar si de 6 ori pe zi. Poate fi folosit si in timpul sarcinii. Este recomandat adultilor si copiilor peste 6 luni.

Acest produs Afrin PureSea decongestiv nazal hypertonic, 75 ml spray continuu din categoria ORL se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus mini Re:proust Essential Blending Greenery, 50ml, Frudia
Rame ochelari de vedere dama Fossil FOS 7142 FLL
Tetina din Silicon Nature, marimea L, 2 bucati, Nuk
Gel pentru spalarea mainilor Zmeura & Menta Piperata, 190ml, Yves Rocher
Cafea boabe Bolivia Rene, 200g, Evolet
Sampon Luminous Color, 1000ml, Maria Nila
Set de ingrijire a buzelor Sweet Swirls Candy, IDC Institute
Apa micelara Sebiaclear, 400ml, SVR
Crema depigmentanta de fata pentru noapte Melabel, 50ml, Biotrade
chevron-right-circle