Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Slabire Rapida
  6. /
  7. Visislim FITNESS, 30 capsule

Visislim FITNESS, 30 capsule

Beneficii Visislim FITNESS•    Accelereaza arderea grasimilor, mai ales in timpul sportului, asigurand energie organismului•    Incapsularea pastreaza calitatile produsului pana in momentul asimilarii in organism•    Previne aparitia febrei musculare prin stoparea formarii acidului lactic in muschi  •    Transforma acumularile de grasimi in masa musculara•    Sprijina circulatia sangelui si functiile creierului•    Sutine activitatea inimii•    Util pentru persoanele varstnice si vegetarieni, care au deficit de L-carnitina in organism Ingrediente Visislim FITNESS•    L-carnitina pura Utilizare Visislim FITNESSSe recomanda administrarea a 1-2 capsule de doua ori pe zi, dimineata si la pranz, in timpul mesei sau dupa. Inainte de a face efort fizic este nevoie de un aport suplimentar de 1-2 capsule. Dupa administrarea Visislim FITNESS timp de 2-3 saptamani este indicata o pauza de 2-3 saptamani, apoi se reia ciclul pana la obtinerea rezultatului dorit.

Acest produs Visislim FITNESS, 30 capsule din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sare amara, 1kg, Springmarkt
SKEYNDOR Ser reparator pentru ten gras, 50ml
Bautura de cocos cu 0% zaharuri, 1000ml, Isola Bio
Extract standardizat de castan salbatic Herbal Plus Horse Chestnut 300 mg, 100 capsule, GNC
Sosete exfoliante Xerial 5% Uree, 1 pereche, SVR
Del Capitano Periuta de dinti junior +6
FARES IMUNITATE SIROP 250ML
STERIMAR HYPERTONIC SPRAY 100ML
Rame ochelari de vedere copii Polarizen BL0939 C3
chevron-right-circle