Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire nas, ochi si...
  6. /
  7. Johnson's Baby Servetele Cotton...

Johnson's Baby Servetele Cotton Touch 56's

Multumita lotiunii cu care sunt imbibate, aceste servetele umede moi si fine hidrateaza pielea micutului, predispusa la iritatii in urma contactului prelungit cu scutecul si umezeala aferenta.Servetelele umede Cotton Touch 56's Johnson’s Baby nu au ingrediente iritante, precum alcool si parfum.Servetelele umede Johnson's Baby vor oferi copilului tau o senzatie catifelata si curata ca dupa baita de fiecare data cand le vei folosi.Caracteristici:- Nu contin parabeni;- servetelele umede contin pana la 97% apa pura;- pot fi utilizate pe tot corpul, inclusiv in jurul ochilor;- pentru uz extern;- fara sapun si alcool;- pachetul resigilabil are in componenta 56 servetele;

Acest produs Johnson's Baby Servetele Cotton Touch 56's din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Jeleuri Ecologice cu Fructe si Iaurt, 100g, Niavis
ProstaHelp Forte, 30 capsule, Zenyth
Secom Fucoxanthin, 30 capsule
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7154/G 003
Crema de scutec cu panthenol Baby, 100ml, Sanosan
Ceai de matase de porumb, 50g, Plafar
DIFEEL Ulei de par Argan, 75 ml
Set Cadou Cosy Toes, 100 ml, The Luxury Bathing Company
Periuta de dinti vegana Natural Clean Soft Duo, 2 bucati, Trisa
chevron-right-circle