Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Sapunuri solide
  6. /
  7. Johnson's Baby Sapun cu...

Johnson's Baby Sapun cu levantica, 100 g

Hipoalergenic*Testat de medici pediatri și dermatologifără parabeni, sulfați și ftalațiGrație formulei noastre No More Tears®, bebelușii nu vor vărsa nicio lacrimă; produsul este la fel de delicat pentru ochi precum apa pură.Îmbogățit cu esențe NaturalCalm™ pentru a calma bebelușul înainte de culcare.Testat de experți în somnul bebelușuluiCurăță delicat, pentru a lăsa pielea sensibilă sănătoasăÎnțelegem beneficiile unui somn bun pe timp de noapte. Din acest motiv am dezvoltat singura rutină dovedită clinic drept ajutându-vă bebelușul să doarmă mai bine*. Înainte de culcare, faceți-i bebelușului o baie caldă cu JOHNSON'S® săpun bedtime. Apoi masați-i ușor pielea și oferiți-i clipe liniștitoare. Când bebelușul doarme mai bine, și părinții dorm mai bine.Alegem doar ingrediente de calitate superioară, delicate pentru bebeluși. Din acest motiv am eliminat peste 400 de ingrediente care nu respectă standardele noastre Best for Baby™.

Acest produs Johnson's Baby Sapun cu levantica, 100 g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

3.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata Avocado Relief, 55g, Frudia
Vopsea de par semi-permanenta Preference MetaVivids 9.120 Meta Lilac, 154ml, L'Oreal Paris
3M FUTURO MANSETA SPORT DUBLA REGLABILA
Ciuperca Tibetana, 60 capsule, Dvr Pharm
Chipsuri bio din cartofi cu vinegar, 100g, Crostisud
Gel exfoliant anti-imperfectiuni pentru curatarea tenului, 150ml, Evoluderm
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S310 C30
Lapte praf Nan 2 Comfortis, incepand de la 6 luni, 800g, Nestle
Deodorant spray Deoliane, 100ml, Noreva
chevron-right-circle