Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Slabire Rapida
  6. /
  7. Visislim LINE Chewing Gum,...

Visislim LINE Chewing Gum, 10 drajeuri

Beneficii Visislim LINE Chewing Gum•    Contribuie la arderea grasimilor•    Ajuta la mentinerea indelungata a greutatii normale •    Contribuie la reducerea demineralizarii dintilor si a aciditatii in placa dentara, diminuand astfel riscul dezvoltarii cariilor dentareIngrediente Visislim LINE Chewing Gum•    Extract din seminte de guarana •    Extract din frunze de ceai verdeUtilizare Visislim LINE Chewing GumSe recomanda administrarea independent, in scopul pierderii in greutate, a 2 drajeuri de Visislim LINE de 3 ori pe zi, dupa cele 3 mese principale. Beneficiile se obtin prin mestecarea acestei gume fara zahar, timp de 20 de minute. In scopul mentinerii unei greutati normale sunt indicate 1–3 drajeuri zilnic.Atunci cand guma de mestecat Visislim line este asociata cu celelalte produse Visislim, luati cate 1-3 drajeuri zilnic. Consumul exagerat de guma de mestecat poate avea efecte laxative. Nu este recomandata copiilor, nici femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Acest produs Visislim LINE Chewing Gum, 10 drajeuri din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray de corp Sensual Vanilla, 250ml, Equivalenza
Ochelari de soare barbati vupoint ZN3683 C2
Magneziu + B6, 50 comprimate + 10 gratis, Beres
Mic dejun instant bio fara zahar cu mango si baobab, 360g, Iswari
Migdale crude, 500g, Springmarkt
BIODERMA NODE DS+ SAMPON 125 ML 1+1 70% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Gerovital H3 Derma+ Sun Lapte protectie solara SPF 30 150 ml
Ceai Fructele Carpatilor, 75g, Fares
Spuma pentru par Volume, 250ml, Moroccanoil
chevron-right-circle