Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema cu uree 15% x 50 ml TIS

Este o crema bogata in extract uleios din germeni de grau (9%), care contine acizi grasi esentiali, proteine naturale si vitamina E, ce favorizeaza hidratarea profunda si refacerea echilibrului hidrolipidic al pielii.Principii active: uree 15%, extract uleios din germeni de grau, acid lactic, extracte din plante (licviritie, patlagina, galbenele), extract uleios din morcov.Alantoina are efect antiinflamator, favorizand refacerea rapida a pielii.Extractele naturale (licviritie, patlagina si galbenele) au proprietati antimicrobiene si cicatrizante.Recomandari: Este recomandata pentru ingrijirea pielii, dupa eliminarea scuamelor si a stratului cornos excedentar cu ajutorul Cremei cu uree 30%.Prezentare: tub x 50 ml

Acest produs Crema cu uree 15% x 50 ml TIS din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema dermo-calmanta Sensifine, 40ml, SVR
Sampon pentru par vopsit cu otet de zmeura, 300ml, Yves Rocher
Biscuiti cu vitamine Biscotto, 720g, Plasmon
Sideral Active, 30 plicuri pulbere orodispersabila
BioSunLine Vitamina C 1000 mg + D3 2000 UI retard, 30 comprimate
Centrum Energy, 30 capsule
Ciocolata amaruie cu 85% cacao vegana Bio, 100g, Vivani
Sampon urzica, 250ml, OTACI
FARES BIOVENAL 63 CAPSULE
chevron-right-circle