Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom Calcium complex, formula pentru oase, 100 capsule

Beneficii Calcium complex bone formula:•    Mentine concentratiile normale de calciu in sange•    Sprijina sanatatea oaselor si a sistemului muscular•    Stimuleaza functia cognitiva si protejeaza sanatatea psihica•    Sustine capacitatea de concentrare si rezistenta la efort fizic si psihic•    Regleaza activitatea hormonala•    Echilibreaza metabolismul energetic•    Favorizeaza absorbtia fierului •    Contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la coagularea normala a sangelui•    Intervine in procesul de diviziune celulara si de sinteza a ADN-uluiCompozitie Calcium complex bone formula:Calciu 500 mg(citrat/carbonat/malat)Magneziu 249 mg(oxid/aspartat)Coada-calului 12.6 mg(Equisetum arvense)(tulpina)Vitamina B6 12.5 mgZinc 5 mg(chelatat bisglicinat)Mangan 2.5 mgBor 1.5 mg(complex de aspartat de bor, proteine din orez, acid citric)Cupru 501 mcg(complex de cupru)Folat 166 %(100 mcg acid folic)Vitamina K 37.5 mcgVitamina D3 2.5 mcgMod de administrare Calcium complex bone formula:Cate 3 capsule de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Acest produs Secom Calcium complex, formula pentru oase, 100 capsule din categoria Articulatii, oase si muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Saw Palmetto Extract Palmier-Pitic, 30 capsule, AdNatura
Cana pentru copii Sailor's Bay 360°, 300ml, Little Dutch
Gel de dus hidratant Aloe Vera, 100ml, Evoluderm
Spuma autobronzanta Cappucino, 150ml, Lirene
Faina fara gluten pentru prajituri si biscuiti Mix Patisserie, 1kg, Schar
Apivita Balsam de buze cu coacaze Lip Care, 4,4g
Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 2054 WR7
Apa de gura, 500 ml, Eludril
Cartofi dulci cu pui si legume +10 luni, 190g, Gerber
chevron-right-circle