Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tinctura de Propolis, 25 ml, Tis Farmaceutic

Intareste-ti imunitatea cu Tinctura propolis, 25ml TISAjuta-ti organismul sa lupte cat mai eficient impotriva infectiilor, introducand Tinctura propolis, 25ml TIS in regimul tau. Aceasta tinctura de propolis are o concentratie de propolis de minim 30% si este standardizata in flavonoide pentru ca tu sa te bucuri de un produs cat mai eficient. Daca te confrunti in mod frecvent cu stari gripale, rinite acute sau cronice, poti beneficia de efectele imunizante oferite de aceasta Tinctura propolis, 25ml TIS.Cum administrezi tinctura de propolis TIS?Tinctura de propolis 30% poate fi administrata atat copiilor, cat si adultilor. Pentru un efect optim se recomanda administrarea a 20 de picaturi de 3 ori pe zi, de preferat inainte de mese. Acest produs este ambalat in sticluta cu picurator, pentru a permite o administrare cat mai rapida si usoara. Alege si tu Tinctura propolis, 25ml TIS din oferta avantajoasa Springfarma si sustine-ti sistemul imunitar!

Acest produs Tinctura de Propolis, 25 ml, Tis Farmaceutic din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon pudra pentru iluminare si reglarea sebumului, 25g, La Saponaria
Plasture textil hipoalergen pe suport textil, 2.5cmx5m, o bucata, Omniplast
DETTOL PULVERIZATOR SURFACE CLEANSER 500ML
Sampon pentru hidratare fara sulfati Semi di Lino Moisture Nutritive, 1000 ml, Alfaparf
Casein cu aroma de ciocolata, 750g, Pro Nutrition
Crema de ochi cu textura de gel Peptide 7, 30ml, Dr. Hedison
Complex B100, 90 tablete, COS Laboratories
LACALUT BABY PASTA DE DINTI 0-4 ANI 50ML
LABO CADU-CREX STADIU AVANSAT MAN 20 FIOLE
chevron-right-circle