Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Argan Plus sampon cu Jojoba, 250 ml

In plus, hidrateaza parul uscat, reda stralucirea acestuia si restabileste echilibrul natural al scalpului.Beneficii Argan Plus sampon cu Jojoba:•    Reda stralucirea parului•    Repara parul deteriorat•    Previne despicarea firelor de par si uscarea scalpului•    Hidrateaza parul uscatIngrediente Argan Plus sampon cu Jojoba:•    Ulei natural de argan•    Ulei din fructe de jojobaMod de utilizare Argan Plus sampon cu Jojoba:Samponul cu Jojoba se aplica pe parul umed si se maseaza, dupa care se clateste cu apa calduta din abundenta.

Acest produs Argan Plus sampon cu Jojoba, 250 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ansiodep sirop, 150 ml, Dr. Phyto
Rama ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 2053 086
Grau Spelta, 500g, Solaris
Milupa Cereale 3 fructe, 250g
Serum Multi-vitamin, 30ml, Purifect
Seleniu 100mcg, 30 capsule, Cosmopharm
Spuma Raniseptol Arsuri, 150 ml, Zdrovit
Calcilivin, 30 capsule, NaturPharma
Ser Supreme cu vitamina C si elastina, 30ml, Lysedia
chevron-right-circle