Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Igiena orala
  4. /
  5. Pasta de dinti
  6. /
  7. Pasta de dinti clorofila...

Pasta de dinti clorofila Homeodent, 75 ml, Boiron

Beneficii Pasta de dinti clorofila Homeodent, Boiron:Pasta de dinti pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani;Galbenelele, Hamamelisul, Patlagina mare si Hreanul salbatic contribuie la calmarea iritatiilor ocazionale ale gingiilor si ajuta la prevenirea prezentei bacteriilor cariogene;Folosit zilnic, Homéodent® ingrijire completa permite mentinerea unei bune igiene buco-dentare;Cele doua saruri de fluor (fluorura de sodiu + monofluorofosfatul de sodiu) ajuta la intarirea smaltului dintilor si contribuie la prevenirea cariilor dentare;Contine monofluorofosfat de sodiu si fluorura de sodiu (1450 ppm de fluor).Ingrediente:Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Silica, Xanthan Gum, Sodium Laurylsulfate, Alcohol, Aroma (arome de clorofila si anason), Sodium Monofluorophosphate, Ci 77891, Calendula Officinalis Extract, Plantago Major Extract, Cochlearia Armoracia Root Extract, Hamamelis Virginiana Bark/leaf Extract, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Saccharin, Potassium Chlorate, Eugenol. Aroma de clorofila.

Acest produs Pasta de dinti clorofila Homeodent, 75 ml, Boiron din categoria Igiena orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Progesteron natural, 60 comprimate, Dacia Plant
Cafea verde Arabica macinata, 250g, Solaris
Cremă Prevenire Riduri
Ceai Verde cu Ginko Biloba, 20 doze, Solaris
Rama ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2079 SVK
Vitamina C + Zinc + D3, 90 tablete, COS Laboratories
MARIMER IZOTONIC SPRAY NAZAL 100ML
Perna pentru apa calda cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp, 2l, Sanger
Ochelari de soare barbati Lucetti 2607 C1
chevron-right-circle