Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunitate forte
  4. /
  5. Raceala si gripa
  6. /
  7. ABOCA Salvigol Bio adulti,...

ABOCA Salvigol Bio adulti, 30 capsule

Beneficii ABOCA Salvigol Bio adulti x 30 cps -    Protejeaza gatul;-    Calmeaza tusea;-    Ajuta in cazul dificultatilor de deglutitie;-    Calmeaza simptomele specifice de arsura si uscaciune.Ingrediente ABOCA Salvigol Bio adulti x 30 cps -    Zahar din trestie de zahar;-    Inulina din radacina de cicoare;-    Miere liofilizata;-    Extract liofilizat multifractionat din frunze de salvia officinalis;-    Gel deshidratat din frunze de aloe vera;-    Extract liofilizat de smirna;-    Aroma naturala si ulei esential de menta;-    ulei esential de scortisoara.Utilizare ABOCA Salvigol Bio adulti x 30 cps Pentru o eficienta sporita, va recomandam sa lasati tableta sa se topeasca in gura.Se recomanda administrarea unei tablete de 2 pana la 4 ori pe zi.

Acest produs ABOCA Salvigol Bio adulti, 30 capsule din categoria Imunitate forte se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea pemanenta Color Baseline 13-0 Decolorant Ultra, 115ml, Syoss
Perna maternala Comfi-Mum 3in1 Wedge 843879, 1 bucata, CuddleCo
Dropsuri cu cimbru Bio, 30g, Aries
Noreva Xerodiane Palpebral Crema nutritiva pentru pleoape, 20ml
Dr. Max Test de sarcina Comfort, 1 bucata
Ananas confiat, 250g, EcoNatur
Tinctura Detoxifius, 200 ml, Faunus Plant
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLN76 0700
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2977 052
chevron-right-circle