Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Arterin, 60 de comprimate

Arterin, 60 de comprimate - scade nivelul colesteroluluiStilul de viata si obiceiurile nesanatoase duc la cresterea nivelului colesterolului. In lupta pentru un nivel optim al acestuia, avem insa un ajutor de nadejde. Arterin, 60 de comprimate te ajuta sa mentii colesterolul la parametri optimi. Compozitia lui Arterin pastile colesterol asigura o reglare naturala a concentratiei de colesterol in sange. Consulta Arterin prospect pentru contraindicatii si sfaturi medicale.Ce contine Arterin comprimateArterin, 60 de comprimate este o solutie eficienta si bine tolerata de organism, pe baza de faina de orez fermentata cu drojdie rosie de orez. Arterin comprimate colesterol este un supliment alimentar si se administreaza o data pe zi, in timpul meselor, de preferat seara. Cei care l-au folosit deja au reclamat zero reactii adverse la Arterin. Arterin, 60 de comprimate e disponibil online, deci poate fi comandat cu livrare la domiciliu.

Acest produs Arterin, 60 de comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tarc de siguranta modular cu 3 panouri negru, 1 bucata, Noma
Apa de gura 3 in 1, 500ml, Biorepair
Polen uscat, 100g, Albeena
Gel pentru fata Vitamin Tree Water, 75g, I'm from
Mist Moisture Collagen, 120ml, Tenzero
Ruj mat cu acid hialuronic nr. 31 Beauty, 4ml, Gerovital
ITEM Alphacedre Sampon, 200ml
Ulei de cocos Eco extravirgin, 200ml, SanoVita
DermoTIS Venofit gel, 50ml
chevron-right-circle