Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mamavit, 30tb

Mamavit este un supliment alimentar care se recomanda deseori in aceste trei etape, datorita compozitiei adecvate si echilibrate in nutrienti. Mamavit asigura necesarul dozelor recomandate de acid folic, dar si a altor vitamine si minerale esentiale in sarcina.Beneficii Mamavit:•    Sustine sistemul imunitar•    Protejeaza mama si fatul de actiune radicalilor liberi•    Sprijina formarea si dezvoltarea copilului•    Contribuie la dezvoltarea oaselor si dintilor sanatosi•    Asigura necesarul zilnic de nutrientiMod de administrare Mamavit:Mamavit se administreaza 1 comprimat / zi, dupa micul dejun, inghitit intreg.

Acest produs Mamavit, 30tb din categoria Suplimente sarcina se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune de spalare pentru par si corp, 150ml, Topfer
Ceai cu lemn dulce, menta si levanda Chakras Talk To Me Bio, 16 plicuri, Shoti Maa
ORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) Ceai Verde | Antistres Natural & Vitalizant 100g
CORPHYT SOLUTIE 50ML
Masca servetel luminozitate 20ml, Patch Holic
Pudra proteica cu aroma de mar copt Whey-X5, 2000g, Genius Nutrition
Rame ochelari de vedere barbati Carrera VICTORY C 04 003
Enzime digestive, Papaya&Ananas, 60 capsule, Nutrisential
Cremă Antirid Cu Calciu
chevron-right-circle