Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Q10 MAX, 30 cps

Coenzima Q10 sustine sitemul imunitar si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, un nivel crescut al acesteia asigurand sanatatea sistemului cardiovascular. De asemenea Coenzima Q10 este introdusa in studiile privind tratamentul cancerului, mai ales al cancerului de san si este in faza de testare in afectiuni neurologice degenerative, precum: boala Parkinson, boala Huntington, SLA (scleroză laterală amiotrofică) si scleroza multipla.Beneficii Coenzima Q10 Max:•    Constituie un suport natural al medicatiei in insuficienta cardiaca congestiva, precum si in alte forme de afectare cardiovasculara: in hipertensiune arteriala, aritmii, angina pectorala si prolaps de valva mitrala•    Mentine tineretea pielii.•    Combate semnele de imbătrânire care încep la nivel celular Compozitie Coenzima Q10 Max:•    Coenzima Q10 naturala 200 mgMod de administrare Coenzima Q10 Max:•    Coenzima Q10 se administreaza 1 capsula pe zi, dimineata.

Acest produs Q10 MAX, 30 cps din categoria Raceala si gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Perie de par mare ovala din lemn cu peri micsti, 1 bucata, Parsa Beauty
VERSIACTIVE gel de spalare, 200 ml
Ulei de par pentru stralucire Oil Reflections, 100ml, Wella Professionals
Prezervative Extra Safe, 3 bucati, Durex
CHICCO sterilizator electric modular cu aburi 2 in 1
IT'S SKIN The Fresh Masca de fata nutritiva cu extract de morcov, 20 g
Protectii igienice de unica folosinta pentru capacul de toaleta 4812, 3 bucati, Reer
Balsam crema restructurant cu iaurt pentru par uscat fragil si lipsit de stralucire (2.2), 250ml, Noah
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 7.34, 115ml, Loncolor
chevron-right-circle