Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom Vitamin C (copii) 118,5ml 1+1 cu 50% reducere

Avantajerecomandat de Societatea Romana de Pediatrieforma lichida pentru absorbtie optimagust natural de portocale, indragit de copiiajunge pâna la 95 de zile de administrareContribuie lafunctionarea normala a sistemului imunitarprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativformarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dintilor si a pieliifunctionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuariicresterea absorbtiei fierului si la regenerarea formei reduse a vitaminei Emetabolismul energetic normalMod de administrareCopii 6-12 luni: cate ¼ lingurita/ziCopii 1-4 ani: cate ½ - 1 lingurita/ziCopii 4-12 ani: câte 1-2 lingurite/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.A se administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului.A se agita bine inainte de utilizare.

Acest produs Secom Vitamin C (copii) 118,5ml 1+1 cu 50% reducere din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.85 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DILLS DIGESTIVE MINTS 24 COMPRIMATE
Ochelari de soare dama Furla SFU730 700P
Stomacalm, 60 capsule, Herbagetica
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 4.3, 115ml, Loncolor
LIVSANE VITAMINA D 20MCG X 60 TABLETE
Masca pentru fermitate cu laptisor de matca, 50 ml, Apivita
Gel pentru spalarea mainilor Alge salbatice & Fenicul marin, 190ml, Yves Rocher
Feroglobin 30 cps
Sirop de soc, 200ml, Faunus Plant
chevron-right-circle