Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Bioderma PHOTODERM SPOT SPF...

Bioderma PHOTODERM SPOT SPF 50+, 30 ml

Beneficii Bioderma Photoderm Spot SPF 50+•    Protectie UVA/UVB de suprafata (SPF 50+ / UVA 38)•    Asigura protectie biologica interna prin sistemul brevetat Cellular Bioprotection™, care protejeaza si stimuleaza mecanismul de autoaparare a pielii (imunitatea) in timpul expunerii la soare, dar protejeaza si ADN-ul celular•    Previne pigmentarea si hiperpigmentarea pieliiCompozitie Bioderma Photoderm Spot SPF 50+•    Contine Glabridina, un derivat dintr-un extract de lemn dulce, aceasta molecula fiind cunoscuta pentru inhibarea biologica a tirozinazei, o enzima-cheie in melanogeneza. •    Deoarece productia de melanina este incetinita, Photoderm SPOT previne semnele de pigmentare si hiperpigmentare a cicatricilor. Mod de utilizare Bioderma Photoderm Spot SPF 50+•    In cazul expunerii prelungite la soare, se aplica de mai multe ori pe zi.•    Se aplica generos si uniform pe piele, inaintea expunerii la soare •    Se reaplica in mod frecvent inainte si dupa inot sau activitati sportive.

Acest produs Bioderma PHOTODERM SPOT SPF 50+, 30 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Seminte de chia, 300g, Solaris
Crema hranitoare multi-lipid A, 50ml, Pharmaceris
Balsam de par bio cu fructe de padure pentru copii, 200ml, Green People
Crema reparatorie Keloplast Cracks, 40ml, Isis Pharma
L-arginine, 60 capsule, Zenyth
Ochelari de soare unisex Polarizen PZ6008 NO2
BARZA TEST SARCINA ULTRASENSIBIL BANDA
Trust My Sister Masca cu proteine porozitate ridicata, 150ml
Detox suplu, 60 capsule, Herbagetica
chevron-right-circle