Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Protectie solara
  6. /
  7. Bioderma Photoderm spray SPF50...

Bioderma Photoderm spray SPF50 bronz brune, 200ml

Beneficii Bioderma Photoderm spray SPF50 bronz brune:Photoderm Bronz Brume activează, intensifică și prelungește bronzul natural. Stimulează producția de melanină, pigment responsabil pentru culoarea pielii ce protejează în mod natural pielea de radiațiile solare. Photoderm Bronz Brume favorizează distribuiția uniformă a melaninei rezultând un bronz uniform.Mod de folosire:De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soareSe pulverizează Photoderm Bronz Brume pe pielea uscată, uniform și în cantitate generoasă înainte de expunerea la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.Nu expuneți  nou-nascuții si copiii mici la soare în mod direct.

Acest produs Bioderma Photoderm spray SPF50 bronz brune, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

QUIXX ACUTE SPRAY NAZAL 100ML
Walmark - Prostenal Night 60 tablete
Tarate Bio de Psyllium, 125 g, Niavis
Ulei Dermatelin, 20ml, Steaua Divina
Sampon pentru par uscat cu avocado si masline, 280ml, Organic Shop
Cavit adulti multivitamine caise, 20 tablete masticabile
Ciocolata cu lapte pentru sportivi cu proteine 15% fara zahar si gluten, 100g, Torras
Tampoane de san, 30 de bucati, Canpol babies
Colagen hidrolizat Multi Collagen Hydrolyzed , 90 capsule, CodeAge
chevron-right-circle