Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avene Deodorant roll-on 24H pentru piele sensibila, 50 ml

Beneficii Avene Deodorant roll-on 24H pentru piele sensibila:Revitalizant;Hidratant;Hipoalergenic;Fara coloranti;Fara alcool;Antiperspirant impotriva mirosurilor neplacute;Poate fi utilizat pe pielea epilata sau agresata de lama de ras;Absorbtia transpiratiei;Actiune imediata si efect de durata pe parcursul intregii zile;Se aplica zilnic pe pielea curata si uscata.Mod de utilizare Avene Deodorant roll-on 24H pentru piele sensibila:Folositi deodorantul regulator in fiecare zi, pe pielea curata si uscata.

Acest produs Avene Deodorant roll-on 24H pentru piele sensibila, 50 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta ortodontica pentru 18-36 luni Fun Albastru/Verde 2 bucati, Tommee Tippee
Silben Nano Repair 125ml pudra spray
PARODONTAX PASTA DE DINTI FLUORIDE 75ML + PERIUTA DE DINTI EXTRA SOFT CADOU
Balsam-gel anti-rid cu efect de regenerare Geneskin, 50ml, Isis Pharma
SOLARIS Belsug legume cu verdeata, 100g
Dettol Spray dezinfectant suprafete Spring Waterfall, 400ml
ArtroFlex Compus Crema 100 ml
Crema hidratanta de zi 10% Vitamin B5, 50 g, Minimalist
LIERAC SUPRA RADIANCE SERUM 30ML
chevron-right-circle