Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Topfer Babycare Sare de baie, 250 g

Beneficii:Aditiv pentru baie sub forma de pudraIngredientele active din  tarate, zer si plante medicinale  activeaza si  stabilizeaza functiiile fiziologice ale pielii Suprafata larga a substantelor active  absoarbe si elimina rezidurile seboreice si secretiile uscateProtectie in profunzime a pielii si calmare rapida a  pielii iritateIngrediente:Triticum Vulgare (tărâţe de grâu), Zer, Lactoză, Cyanopsis Tetragonalba (guma de guar), Ulei de Olea Europaea (ulei de măsline), Glutamat de Sodiu Cocoyl, Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (migdale), Ulei de Simmondsia Chinensis (ulei de jojoba), Ulei din semniţe de Limnanthes Alba, Ulei de Chamomilla Recutita(muşeţel), Ulei de Lavandula Angustifolia (levănţică), Ulei de Salvia Officinalis (salvie), Ulei de Rosmarinus Officinalis (rozmarin), Ulei de Abies Sibirical (brad siberian), Ulei de Pinus Sylvestris (pin), Copaifera Officinalis (copaiba), Tocoferol, Lecitină, Gliceril Stearat, Ascorbil Palmitat, Oleat de Gliceril, Acid Citric. Mod de utilizare:Sarea se pune in apa calda si se asteapta pana la dizolvarea acesteia.Clatiti bine dupa utilizare.Pentru a evita iritarea pielii, uscati delicat.

Acest produs Topfer Babycare Sare de baie, 250 g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca coloranta tratament cu Keraguard Blooming Orange Neon, 200ml, SensiDo Match
Aleze absorbante premium 60x60 cm, 5 bucati, Synek
CURAPROX PERIUTA PENTRU LIMBA
Niavis Turmeric Latte Pulbere Ecologica Bio, 150g
Termometru digital cu varf flexibil TD-82, 1 bucata, Nord Italia
Nebulizator cu compresor si debit reglabil NE2014, 1 bucata, Laica
Apa de lavanda, 118ml, Sabio
Paste spirale din hrisca fara gluten, 350g ORGRAN
LYSI ULEI DIN FICAT COD 80 CAPSULE
chevron-right-circle