Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ABOCA Salvigol spray, 30ml

Salvigol Spray, creaza un strat protector mucoadeziv cu "efect de bariera", care limiteaza contactul cu agentii externi si are un efect hidratant si calmant asupra mucoasei orofaringiene.Datorita caracteristicilor sale, Salvigol Spray calmeaza "durerea de gat", un simptom al gatului iritat, asociat intotdeauna faringitelor si amigdalitelor. Datorita actiunii sale protectoare, Salvigol Spray este de asemenea recomandat persoanelor expuse actiunii agentilor externi agresivi, precum frig, fum de tigara, noxe.Salvigol Spray este produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula 100% naturala.Indicatii:Salvigol Spray este un adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului, avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice, precum dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere.Mod de administrare:A se agita inainte de utilizare. Concentratia ridicata de substante active poate determina formarea unor depuneri pe fundul flaconului; pentru a omogeniza produsul, este suficient sa agitati usor flaconul. Pulverizatorul special permite dozarea si directionarea produsului spre o anumita zona.Se recomanda 4 pulverizari la fiecare aplicare. Tratamentul se poate repeta de cel mult 4 ori pe zi. Precautii:A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre componentele produsului. A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de lumina. A nu se lasa la indemana copiilor.Data de valabilitate se refera la produsul pastrat in ambalajul original si in conditii corespunzatoare. Pulverizatorul sprayului a fost special creat pentru a permite folosirea corecta, cat si pentru conservarea produsului si de aceea nu trebuie inlaturat de pe recipient . Odata deschis se inchide apoi cu grija.Salvigol Spray este un dispozitiv medical clasificat si fabricat in conformitate cu prevederile Directivei 93/42/CEE. Compozitie:Extract hidroalcoolic din Smirna; extract liofilizat multifractionat din frunze de Salvia officinalis (Salvigol 2-LMF); Gel deshidratat din frunze de Aloe Vera; Glicorol; Guma Xanthan; uleiuri esentiale de Menta piperita si Scortisoara.Actiunea combinata a polizaharidelor vegetale din Salvidol 2-LMF si a gelului deshidratat de Aloe Vera, in sinergie cu Smirna, determina formarea unui strat protector care actioneaza ca o bariera la nivelul zonelor tratate. Uleiurile esentiale de Menta piperita si Scortisoara completeaza actiunea celorlalte ingrediente, avand un efect racoritor imediat.

Acest produs ABOCA Salvigol spray, 30ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LA ROCHE POSAY HYALU B5 CREMA CONTUR OCHI ANTIRID 15ML
Supozitoare cu propolis Hemoplop Tis, 10 bucati, Tis Farmaceutic
Sapun hexagonal propolis, 100g, Apidava
Ceai Magic Assorted, 50g, Basilur
Biscuiti cu banane 6 luni+, 2 x 125g, Adoro Bimbi
Dischete keratolitice Cleansing Collection Fillerina, 60 bucati, Labo
Crema pentru masaj calmant si reconfortant cu menta, 125 g, Techir
Alevia SIROP DE MUGURI DE PIN SI BRAD, 150 ml
Aparat electrostimulare transcutanata E3 Intense, Omron
chevron-right-circle