Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TOOFRUIT BALSAM DE BUZE "BISOU DOUX" MIGDALE ZMEURA 10 ML

Ce este Toofruit balsam de buze "bisou doux" migdale zmeură?Un balsam de buze care protejează buzele. Conține zmeură, migdale și complexul unic filmo-protect. Mirosul delicat de migdale este asociat cu aroma dulce și fină a zmeurei. Gustul natural de fructe este o încântare la fiecare aplicare.Cum funcționează Toofruit balsam de buze "bisou doux" migdale zmeură?Fructele selectate aduc ingredientele naturale nutritive și antioxidante pentru a hrăni și proteja buzele:•Asocierea uleiului de susan, de migdale dulci, a semințelor de zmeură și a cocosului aduc hidratare.•Mierea are o acțiune emolientă și de hrănire.•Ceara de albine înmoaie în mod natural pielea subțire a buzelor, creând o peliculă ușoară care protejează de agresiunea externă.•Vitamina E (tocoferolul) este un antioxidant de protecție.De asemenea:Complexul Filmo-Protect înconjoară pielea cu o peliculă Împotriva uscării acesteia. Untul de Shea hidratează și calmează pielea sensibilă a copiilor. Scualan din ulei de măsline și poligliceride și trigliceride de origine vegetală fac pielea moale și suplă.Acidul lactic echilibrează pH-ul.100% din ingredientele continute sunt naturale 79% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit balsam de buze "bisou doux" migdale zmeură?Apăs ușor pe tub și aplic direct pe buze. Folosind aplicatorul, distribui produsul uniform pe buze.Rezultatul?Buzele sunt hrănite și protejate. Acestea devin moi și catifelate. Dacă este folosit zilnic, continutul ajunge pentru 2 luni.Perioada de utilizare: 6 luni de la deschidere.Ingrediente Toofruit balsam de buze "bisou doux" migdale zmeurăUleiuri nutritive din migdale dulci, zmeură si cocos.Unt de Shea.Vitamina ECocos Nucifera Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Hydrogenated Olive OilButyrospermum parkii (shea butter).TocoferolulAlte ingrediente:Cera alba (beeswax)*, sesamum indicum (sesame) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, mel (honey)*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, cocos nucifera (coconut) oil*, rubus idaeus (raspberry) seed oil*, aroma (flavor)*, parfum (fragrance), squalane, tocopherol, hydrogenated olive oil, olea europaea (olive) oil unsaponifiables, hydrogenated olive oil unsaponifiables, hydrogenated olive oil unsaponifiables, lactic acid

Acest produs TOOFRUIT BALSAM DE BUZE "BISOU DOUX" MIGDALE ZMEURA 10 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere copii Polarizen Clip-on CD19970 C2
Mellin Piure de Pere Disney Cars, 110g
Ceai de fructe rosii Tabieturi, 12 plicuri, Alevia
Suport pentru pahare
Scutece chilotei, Elite Soft Pants Mega, Nr 6, 15-25 kg, 30 bucati, Huggies
Clinsin Med, 16 plicuri + irigator, Zdrovit
Unghii false Salon Acrylic Euphoria Medium Square, 28 bucati, Kiss
Bicarbonat de sodiu, 1kg, Springmarkt
Celadrin Extract Forte 500 mg, 60 capsule, Good Days Therapy
chevron-right-circle