Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. TOOFRUIT BALSAM DE BUZE"BISOU...

TOOFRUIT BALSAM DE BUZE"BISOU DOUX MADEMOISELLE"MIGDALE CIRESE 10 ML

Ce este Toofruit balsam de buze "douce mousse mademoiselle" migdale cireșe?Un balsam de buze nutritiv ușor colorat pentru o atingere discretă și glossy. Este bogat în miere hidratantă și ulei de migdale dulci. Mirosul de migdale moi este asociat cu parfumul delicat și dulce de zmeură. Gustul natural al fructelor roșii este o plăcere la fiecare aplicare.Cum funcționează Toofruit balsam buze "douce mousse mademoiselle" migdale cireșe?Fructele selectate conțin ingrediente naturale nutritive și antioxidante pentru a hrăni și proteja buzele:• Asocierea de ulei de susan, migdale dulci, semințe de zmeură și nucă de cocos aduce nutriție. • Mierea are o acțiune emoliantă și hidratantă. • Ceara de albine înmoaie în mod natural pielea subțire a buzelor. Ea creează o peliculă subțire, care protejează pielea de agresiuni externe. • Vitamina E (tocoferol) este un antioxidant de protecție.Și de asemenea:Complexul Filmo-Protect înconjoară pielea cu o peliculă impotriva uscarii acesteia. Untul de Shea hidratează și calmează pielea sensibilă a copiilor. Scualan din ulei de măsline și poligliceride și trigliceride de origine vegetală fac pieleamoale și suplă.Acidul lactic echilibrează pH-ul.100% din ingredientele continute sunt naturale79% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit balsam buze "douce mousse mademoiselle" migdale cireșe?Apăs ușor pe tub și aplic direct pe buze. Folosing aplicatorul, distribui produsul uniform pe buze.Rezultatul?Buzele sunt hrănite și protejate. Acestea devin moi și catifelate. Dacă este folosit zilnic, continutul ajunge pentru 2 luni.Perioada de utilizare: 6 luni de la deschidere.Ingrediente Toofruit balsam buze "douce mousse mademoiselle" migdale cireșeUlei nutritiv de cocos, măsline, migdale dulci și zmeură.Unt de Shea.AromăCocos Nucifera Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Sesamum indicum (sesame) seed oil, Hydrogenated Olive OilButyrospermum parkii (shea butter).CireșeAlte ingrediente:Sesamum indicum (sesame) seed oil*, cera alba (beeswax)*, butyrospermum parkii (shea) butter*, mel (honey)*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, dextrin palmitate, cocos nucifera (coconut) oil*, parfum (fragrance), squalane, rubus idaeus (raspberry) seed oil*, aroma (flavor)*, tocopherol, mica, ci 77491 (iron oxides), hydrogenated olive oil, titanium dioxide, olea europaea (olive) oil unsaponifiables, hydrogenated olive oil unsaponifiables, lactic acid

Acest produs TOOFRUIT BALSAM DE BUZE"BISOU DOUX MADEMOISELLE"MIGDALE CIRESE 10 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ruj tint mat Blur Fudge 07 Cool Rose Up, 5.5g, Rom&nd
OMEGAVERT PLUS 30 CAPSULE MOI
Fluid invizibil cu protectie solara pentru piele normala si mixta SPF50+ Ultra Triasorb, 50ml, Avene
Balsam de buze Hyaluronic HA+, 15ml, PFC Cosmetics
Ulei esential de oregano R53, 10ml, Fares
Peeling facial cu granulatie grosiera Aloe Power Of Plants, 75ml, Lirene
Vitamina C Nativa, 30 capsule, AdNatura
Bio Sun DS x 20 cps
Lotiune Royal Detox Elixir Premier, 150 ml, T-LAB
chevron-right-circle