Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TOOFRUIT SPUMA CURATARE FATA "DOUCE MOUSSE" ANANAS COCOS, 100 ML

Ce este Toofruit spuma curatare fata "douce mousse" ananas cocos?O spumă derivată din ananas, nucă de cocos și complexul Filmo-Protect care curăță tenul în profunzime. Recomandată pentru toate tipurile de ten. Mirosul natural combină aroma exotică a ananasului cu aromă apetisantă de nucă de cocos.Cum funcționează Toofruit spuma curatare fata "douce mousse" ananas cocos?• Agentii activi de suprafata proventi din nuca de cocos actioneaza cu blandete, curatand atent si delicat pielea copiilor• Ananasul, agent de hidratare natural, purifica si energizeaza pielea, datorita continutului de vitamina C• Complexul Filmo-Protect creste protectia impotriva uscarii pielii99,19% din ingredientele continute sunt naturale19,84% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit spuma curatare fata "douce mousse" ananas cocos?Când sunt în duș, sau nu, apăs pe pompita de 2-3 ori, in palma. Cu ajutorul degetelor, distribui spuma pe toată fața.. O clătesc. Îmi usuc fața cu un prosop uscat. Apoi folosesc crema de zi, fie Crème Gourmande, Crème Tendre sau So Cool.Rezultatul?Pielea mea este curatata in mod delicat.Este proaspata si curata, fara a simti senzatia de uscaciune. Este fina si confortabila.Daca este folosit zilnic, continutul ajunge pentru 2 luniPerioada de utilizare: 6 luni de la deschidere Ingrediente Toofruit spuma curatare fata "douce mousse" ananas cocosUlei de cocos, măsline și căpșuni.Apă de nucă de cocos și ananas.Parfum natural de nucă de cocos și ananas.Cocos Nucifera Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Olive Oil UnsaponifiablesCocos Nucifera Water, Ananas Sativus Fruit WaterParfumAlte ingrediente:Ingrediente de curatare si formarea spumei: Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl OleateIngrediente de hidratare: glicerina si trestie de zahar: Glycerin, Saccharum Officinarum ExtractPermite controlul texturii: Potassium ChlorideAgenți astringenți și exfolianți moi extrași din afine și citrice: Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Acer Saccharum ExtractIngrediente care previn formarea de bacterii și fungi si pentru îngrijirea pielii: Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Dehydroacetate, Levulinic Acid, Sodium LevulinateCorectarea acidității, echilibreaza ph-ul, astfel încât crema are un pH egal cu cel al pielii: Citric Acid, Sodium HydroxideApa: Aqua

Acest produs TOOFRUIT SPUMA CURATARE FATA "DOUCE MOUSSE" ANANAS COCOS, 100 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei Bio Esential Menta (Mentha piperita), 10ml, Sonnentor
Ochelari de soare dama Guess GU00100 20B
Multivitamine cu aroma de ciocolata fara zahar Junior, 20 tablete, Cavit
Pudra-blush, Essential Color Booster, Lovren
Balsam de rufe cu toleranta ridicata pentru piele cu apa florala de nalba, 1000ml, Etamine
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB0880S 954/51
NITOLIC KIT
Fond de ten Liftactiv FlexiTeint, Nuanta 15 Opal, 30 ml, Vichy
Trusa Spring Crema antirid Neovadiol Post-Menopause, 50ml, Vichy
chevron-right-circle