Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TOOFRUIT CREMA DE CORP "BODYDOUX" CAISE PIERSICI 150 ML

Ce este Toofruit crema de corp "bodydoux" caise piersici?Un balsam care hrănește, îmbogățit cu caise și piersici, pentru pielea cea mai uscată. Crema Bodydoux ajută la repararea și protejarea pielii sensibile a copiilor, în special în condiții meteorologice extreme (rece, soare) și pentru copii predispuși la iritații cutanate. Cum funcționează Toofruit crema de corp "bodydoux" caise piersici?• Extractele nutritive de caise și piersici hidratează și hrănesc în profunzime pielea.• Untul de shea, bogat în vitamine A, D E și F repară, hidratează și oferă suplețe pielii. • Complexul Filmo-Protect învăluie pielea într-o bariera anti-uscare.99,86% din ingredientele continute sunt naturale20,25% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit crema de corp "bodydoux" caise piersici?După baie sau duș, mă usuc și iau puțin produs în palme. Îl distribui pe suprafața corpului și masez cu atenție ca să intre în piele.Rezultatul?După ce pătrunde în piele, Crème Bodydoux nu lasă o senzație de gras. Pielea devine mai moale, hrănită si catifelata. Este învăluită de un miros dulce fructat. Dacă este folosit zilnic, dureaza 2 luni.Perioada de utilizare: 6 luni de la deschidere.Ingrediente Toofruit crema de corp "bodydoux" caise piersiciUleiuri nutritive extrase din jojoba, nucă de cocos, măsline și zmeură.Extracte din piersică și caisă.Parfum natural de piersici și caise.Helianthus annuus hybrid oil, cocos nucifera (coconut) oil, rubus idaeus (raspberry) seed oil , hydrogenated olive oil, olea europaea (olive) oïl unsaponifiables, hydrogenated olive oil unsaponifiables.Prunus persica fruit (peach) water, prunus armeniaca (apricot) kernel oïl.ParfumAlte ingrediente:Ingrediente de hidratare, hranesc profund pielea: Glycerin, butyrospermum parkii (shea) butter *, hydroxystearyl glucoside, behenyl alcohol, arachidyl alcohol, Coco-caprylate/caprateIngrediente pentru a pastra o consistenta placuta la aplicarea cremei. Unele dintre aceste ingrediente au nutrienți care înmoaie pielea: Cetearyl glucoside, xanthan gum, acacia senegal gum, behenyl alcohol, biosaccharide gum-1, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearateIngrediente care previn formarea de bacterii și fungi: Leuconostoc/radish root ferment filtrate, sodium levulinate, sodium dehydroacetate, ethyl lauroyl arginate hcl, sodium stearoyl glutamate, sodium anisate, glyceryl caprilate.Corectarea acidității, astfel încât deodorantul are un pH egal cu cel al pielii: Citric AcidAqua

Acest produs TOOFRUIT CREMA DE CORP "BODYDOUX" CAISE PIERSICI 150 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

82.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Glamour Aqua 90 de purtari 2 lentile/cutie
That So Ulei autobronzant, Glowy Gold, 100ml
HOFIGAL ULEI CATINA 900MG X 40 CAPSULE MOI
GNC Probiotic Solutions Multi Strain 30 capsule
Babymoov Lingurita de silicon Azur, 1 bucata
Fulgi de secara si ovaz fara zahar Bio Milzu 300gr
GNC Acid Folic 400 mcg 100 tablete
Ceai Life on Wings Bio, 16 plicuri, Shoti Maa
CLUNGENE TEST RAPID SALIVA COVID-19 1BUC
chevron-right-circle