Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TOOFRUIT SPRAY CURATARE FATA "BRUME FRAICHE" PORTOCALE AFINE, 100 ML

Ce este Toofruit spray curatare fata "brume fraiche" portocale afine?O apă fructată care curăță și invioreaza fața. Conține portocale, afine și Complexul Filmo- Protect. Recomandata pentru toate tipurile de ten. O senzație delicată de prospețime, cu parfum de afine asociat cu cel de suc de portocale.Cum functioneaza Toofruit spray curatare fata "brume fraiche" portocale afine?Fructele selectate permit o curatare delicata a tenului copiilor: • Vitaminele din portocale aduc prospetime si energie. • Afinele au rol antioxidant • Complexul Filmo-Protect invaluie pielea intr-un strat protector si creeaza un scut impotriva uscarii acesteia99,79% din ingredientele continute sunt naturale19,99% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit spray curatare fata "brume fraiche" portocale afine?Dimineața îl aplic direct pe piele (sau de exemplu pe o dischetă de bumbac), prin apăsarea pompitei de 2 sau 3 ori. Cu ajutorul degetelor, îl distribui pe toată fața, insistând asupra zonei ochilor, a pomeților și a nasului. Îmi usuc pielea, fără sa o șterg cu un prosop sau șervețel. O las să se usuce de la sine. Apoi folosesc crema de zi, fie Crème Gourmande, Crème Tendre sau So Cool.TRUC: Pentru un efect răcoritor, păstrați-l în frigider!Rezultatul?Pielea mea este curatata in mod delicat. Este proaspata si curata, fara a simti senzatia de uscaciune. Este fina si confortabila.Daca este folosit zilnic, continutul ajunge pentru 2 luniPerioada de utilizare: 6 luni de la deschiderea flaconuluiIngrediente Toofruit spray curatare fata "brume fraiche" portocale afineUleiuri nutritive din nuca de cocos si zmeura.Apa extrasă din portocale și afine.Parfum natural din portocale și afine.Cocos Nucifera Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Olive Oil UnsaponifiablesCitrus Aurantium, Dulcis Fruit Water, Vaccinium Myrtillus Fruit ExtractParfum naturalAlte ingrediente:Ingrediente de hidratare: Glycerin, DiglycerinIngrediente pentru curatare delicate: Polyglyceryl-4 Caprylate, Sodium Lauroyl Glutamate, Decyl GlucosideIngrediente care previn formarea de bacterii și fungi: Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Dehydroacetate, Levulinic Acid, Sodium LevulinateCorectarea acidității, echilibreaza ph-ul, astfel încât crema are un pH egal cu cel al pielii: Citric Acid, Sodium HydroxideApa: Aqua

Acest produs TOOFRUIT SPRAY CURATARE FATA "BRUME FRAICHE" PORTOCALE AFINE, 100 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Corector bio anticearcan Nude, 3.5g, Charlotte Bio
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MB07-10 C01Q
Perie de par pentru fohn rotunda Trend Line Negru, 1 bucata, Parsa Beauty
Rame ochelari de vedere copii Polarizen F8152 C5
Ulei Esential Bergamota 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil
Garcinia extract forte natural, 180 capsule, Health Nutrition
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB2140 12943M
Exfoliant Enzimatic
Plantur39 Phyto-Cafeinne sampon par vopsit si deteriorat, 250 ml
chevron-right-circle