Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TOOFRUIT SPRAY DESCURCAT PAR "KAPIDOUX" CIRESE CAPSUNE, 125 ML

Ce este Toofruit spray descurcat păr "kapidoux" cireșe căpșune?Un spray nutritiv de descurcat părul, fără clătire, care descurcă în mod natural părul și aranjează părul cârlionțat sau încâlcit, fără să-l îngrașe. Lasă un finiș ușor și delicat. Cu aromă de cireșe și căpșuni.Cum funcționează Toofruit spray descurcat păr "kapidoux" cireșe căpșune?• Uleiul de cocos și extractul de vanilie au un rol emolient și acționează ca un balsam natural, făcând părul ușor de pieptănat.• Lecitina este un agent antistatic care previne electrizarea părului. • Glicerina și uleiul vegetal hidratează fibra capilară.• Aloe calmează scalpul. • Biozaharida și guma de xantan din zahăr și sulfatul cetearilic de sodiu păstrează părul curat. -  acidul citric și lactatul de sodiu echilibrează pH-ul. • Apa de căpșuni îi dă aroma fructată.99% din ingredientele continute sunt naturale20% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit spray descurcat păr "kapidoux" cireșe căpșune?Dau cu spray de 2 sau de 3 ori pe părul ud sau uscat apoi îl pieptăn.Rezultatul?Părul nu se mai încurcă atunci când se aranjează. Ușor de pieptănat, părul este ușor, strălucitor și parfumat ușor cu o aromă de căpșuni și cireșe. Dacă este folosit zilnic, dureaza 2 luni.Perioada de utilizare: 6 luni de la deschidere. Ingrediente Toofruit spray descurcat păr "kapidoux" cireșe căpșuneSuc de frunze de aloe vera.Ingrediente de origine vegetală pentru hidratare și hrănire.Balsam natural.Aloe barbadensis leaf juice powder.Cocos nucifera (coconut) oil, Olus oil (vegetable oil), GlycerinVanilla Planifolia Fruit Extract, Inulin, Dicaprylyl Ether Glyceryl Caprylate, Cetyl Alcohol, Calcium Gluconate, Sodium Levulinate.Alte ingrediente:Aqua (water), fragaria ananassa (strawberry) fruit water*, glycerin, cetyl alcohol, parfum (fragrance), sodium gluconate, sodium lactate, aroma (flavor)*, gluconolactone, inulin, lecithin, dicaprylyl ether, sodium cetearyl sulfate, olus oil (vegetable oil), sodium benzoate, cocos nucifera (coconut) oil*, xanthan gum, potassium sorbate, citric acid, aloe barbadensis leaf juice powder*, benzoic acid, biosaccharide gum-1, vanilla planifolia fruit extract*, calcium gluconate, glyceryl caprylate, sodium anisate, sodium levulinate

Acest produs TOOFRUIT SPRAY DESCURCAT PAR "KAPIDOUX" CIRESE CAPSUNE, 125 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HIPPIS Piure de fructe mar piersica si fructe de padure,100g
Ciorapi compresivi medicali Unisex VARILEGS (14-18 MmHg), negru - S
Baton fara zahar de cereale si fructe de padure cu invelis de iaurt, 30g, Diablo
Avene Cleanance Pachet Fluid SPF 50 + Gel, 100 ml-Cadou
Solutie oftalmica Iridium A Free, 10ml, Fidia Farmaceutici
Plasture transparent cu compresa sterila Cosmopor Transparent 9cm x 15cm, 25 bucati, Hartmann
Foramen 012 Junior apa de gura fara alcool, 250ml
Servetele umede Antibacteriene Sensitive, 15 bucati, Expert Wipes
Dr. Max Picaturi oftalmice pentru ochi iritati, 10ml
chevron-right-circle