Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sapunuri solide
  6. /
  7. TOOFRUIT SAPUN DERMATOLOGIC "SENSIBULLE"...

TOOFRUIT SAPUN DERMATOLOGIC "SENSIBULLE" ANANAS COCOS, 85 G

Ce este Toofruit săpun dermatologic "sensibulle" ananas cocos?Un săpun dermatologic extra hrănitor. Ca un săpun …fără săpun , curăță delicat tenul și corpul. PH –ul său este setat la același nivel cu pielea copiilor, având grijă de pielea cea mai delicată și asigurând și confortul, în același timp. Cu miros exotic de ananas și nucă de cocos. Cum funcționează Toofruit săpun dermatologic "sensibulle" ananas cocos?• Fără săpun și fără sulfați, dezvoltat în special pentru igiena copiilor.• Agenți de suprafață delicați, proveniti de la nuca de cocos, curăță în mod delicat pielea copilului.• Extra-hrănitoare, conține 3 tipuri de uleiuri: ulei de castor, unt de shea și ulei de migdale dulci. Compoziția lor complementară oferă pielii acizi grași esențiali: Omega 3, 6 și 9 care conferă proprietăți remarcabile de hrănire și înmuiere a pielii.De asemenea:Amidonul din grâu curăță pielea. Uleiul de cocos și glicerina hidratează și hrănesc profund pielea. Cetearil, alcool de origine vegetală face pielea moale și suplă.100% din ingredientele continute sunt naturale21% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit săpun dermatologic "sensibulle" ananas cocos?Pun sapunul sub jetul de apă. Îl țin în mâini până se formeaza spumă. Distribui pe toată fața și pe corp și apoi clătesc.Rezultatul?Adesea, după baie sau duș, pielea poate avea senzatie de mancarime sau se poate irita. Formula cu toleranță mare a sapunului Sensibulle respectă pielea delicată a copiilor. Pielea este curată, foarte moale și confortabilă. Dacă este folosit zilnic, dureaza 1 luna.Perioada de utilizare: 6 luni de la deschidere. Ingrediente Toofruit săpun dermatologic "sensibulle" ananas cocosUnt de shea, ulei de cocos, ulei de ricin și ulei de migdale dulci.Suc de ananas.Ingrediente de hidratareButyrospermum parkii (shea butter), Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, cocos nucifera (coconut) oil, hydrogenated castor oil. Ananas Sativus Fruit Juice.Glicerină, oleat de gliceril.Alte ingrediente:Disodium lauryl sulfosuccinate, cetearyl alcohol, triticum vulgare (wheat) starch*, glycerin*, hydrogenate castor oil, stearic acid, aqua (water), cocamidopropyl betaine, coco glucoside, butyrospermum parkii (shea) butter*, parfum (fragrance), ci 77891 (titanium dioxide), prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*,cocos nucifera oil*, ananas sativus fruit juice

Acest produs TOOFRUIT SAPUN DERMATOLOGIC "SENSIBULLE" ANANAS COCOS, 85 G din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Always Platinum Super Duo, 14 bucati
Esenta de buze cu Miere si Struguri, 10g, Frudia
Masca de colorare si ingrijire Schwarzkopf Icy Pearl, 150ml, Live
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6003 NO1
Faina din seminte de in fara gluten bio, 200g, Dragon Superfoods
Casti antifonice pentru bebelusi SilentGuard Fete 12-24 luni 53074, 1 bucata, Reer
Mineral Aquanano Minerale coloidale 10PPM, 480ml, Aghoras
Sampon pentru par gras Refreshing Scalp Wild Flower, 500ml, Simplyo
Gel de curatare anti-age Plantscription, 150ml, Origins
chevron-right-circle