Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TOOFRUIT DEO ROLL-ON "MON PREMIER DEO" MAR ALOE 50 ML

Ce este Toofruit deo roll-on "mon premier deo" măr aloe?Un deodorant special pentru pielea sensibilă, care luptă împotriva apariției mirosurilor de transpirație. Fără alcool și fără aluminiu, acesta ocrotește pielea fragilă a copiilor. Mirosul său de măr luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute de transpirație.Cum funcționează Toofruit deo roll-on "mon premier deo" măr aloe?• Salvia aduce agenți anti-bacterieni care luptă împotriva apariției mirosurilor neplăcute.• De asemenea, conține extracte de bambus pentru a absorbi excesul de umiditate.• Mirosul de măr verde îi conferă o prospețime de lungă durată.99,5% din ingredientele continute sunt naturale20,9% din ingrediente provin din culturi organiceCum folosesc Toofruit deo roll-on "mon premier deo" măr aloe?După duș, mă asigur că pielea de la subraț este uscată, apoi aplic deodorantul la sub brat, ținând bila în jos. Îl las să se usuce înainte să mă îmbrac.Rezultatul? Primul meu Deo nu este lipicios. Conferă senzație de curățenie și prospețime o lungă perioadă de timp. Fără miros de sudoare.Dacă este folosit zilnic, dureaza 2 luni.Perioada de utilizare: 6 luni de la deschidere.Ingrediente Toofruit deo roll-on "mon premier deo" măr aloeIngrediente olfactive, inclusiv extracte de citrice si aromă naturală de măr. Extracte de mentă pentru o senzație de revigorare.Ingrediente de hidratare care hrănesc profund pielea.Citrat de trietil, Citrus aurantium dulcis (portocala) de apă din fructe, parfum, tocoferol (vitamina E).Menthol.Prunus amygdalus dulcis, glicerină, gliceril caprilat, guma biosaccharidă-1,suc de frunze de aloe barbadensis, salvia officinalis (salvie), acid levulinic, bisabolol, poligliceril-2-dipolhidroxstearat, kernel olium prunus armeniaca.Alte ingrediente:Ingrediente astringente, umectante, inclusiv extracte de bambus pentru a menține echilibrul de umiditate al pielii și, astfel, a preveni transpirația excesivă: Hamamélis virginiana, extract de tulpină stem bambusa arundinacea, zinc PCA.Ingrediente pentru a pastra o consistenta placuta la aplicarea cremei. Unele dintre aceste ingrediente au nutrienți care înmoaie pielea: Xanthan gum, sclerotium gum, acacia senegal gum, lauryl glucoside.Ingrediente care previn formarea de bacterii și fungi: sodium levulinate, sodium anisate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol.Corectarea acidității, astfel încât deodorantul are un pH egal cu cel al pielii: Citric Acid.Aqua

Acest produs TOOFRUIT DEO ROLL-ON "MON PREMIER DEO" MAR ALOE 50 ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mirtilene puro x 30tb
Marnys Omega 3 lichid, 125 ml
Izotonic igiena nazala zilnica, 10 doze*5 ml, Marimer
SEBORADIN MASCA ANITCADEREA PARULUI 150ML
Huggies Elite Soft Pants Box, Nr.4, 9-14kg, 76 bucati
Ochelari de soare barbati Polarizen GR8057 C1
Solgar Vitamin E 134mg, 200 UI, 50 capsule
Balsam de par reparator Resurrection Bed Head, 970ml, Tigi
Alpecin Caffeine Liquid energizant x 200ml
chevron-right-circle