Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apicrisin-D x 50 ml spray cu propolis TIS

Extractul de propolis contine componente active cu proprietati antimicrobiene, protectoare, cicatrizante si epitelizante.Produsul are rol protector, prin mentinerea barierei fizico-chimice a pielii si formarea unui film de protectie; rol calmant, prin efectul antiinflamator al propolisului; rol regenerant, prin stimularea proceselor naturale de refacere a pielii.Apicrisin-D, spray cu propolis are in componenta extract concentrat din propolis.Se aplica la nivel local, la nevoie. Dupa aplicare, extractul de propolis formeaza o pelicula fina, care ramane dupa evaporare si are efect protector la nivel cutanat.Prezentare: flacon spray x 50 ml

Acest produs Apicrisin-D x 50 ml spray cu propolis TIS din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SEREN COMPLEX 30 CAPSULE
Crema hidratanta pentru piele uscata si foarte uscata, 40ml, Ivahidra+, Ivatherm
Toner Clearfit Heartleaf, 200ml, Tenzero
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 9
Set 5 paie din silicon cu perie de curatat pentru +3 ani, Bbox
Balsam de Buze Lip Repair, 4.2 g
Ceai de anghinare D110, 20 plicuri, Fares
Scrub de corp modelator Detox Organics Kamchatka, 200ml, Natura Siberica
Ser Absolute Caviar and Pearl, 30ml, Nuance
chevron-right-circle