Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

PsoriTIS crema x 50 ml TIS

Proprietati:- Are proprietati keratolitice, emoliente si hidratante, fiind destinata ingrijirii pielii uscate si acoperite cu scuame;- Contribuie la curatarea epidermei prin inlaturarea scuamelor (uree) si limiteaza procesul de formare a acestora (cafeina);- Are efect hidratant, emolient si reepitelizant (extracte vegetale si vitamina A);- Special formulata (baza hidrofila) pentru a putea fi aplicata si pe zonele acoperite cu par; se indeparteaza usor prin spalare.Principii active: uree 7%, cafeina, extract uleios din germeni de grau, extracte din plante (patlagina, tataneasa, galbenele), vitamina A.Ureea confera produsului proprietati keratolitice cu efect de curatare a epidermei prin inlaturarea scuamelor.Asocierea cafeinei limiteaza si incetineste procesul de formare a scuamelor. In plus, cafeina are efect tonifiant asupra microcirculatiei periferice.Ingredientele active din extractele vegetale si vitamina A maresc capacitatea de reepitelizare a pielii, avand efect emolient si hidratant.Prezentare: tub x 50 ml.

Acest produs PsoriTIS crema x 50 ml TIS din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.98 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set Organic Bath, IDC Institute
Multivitamine si Multiminarale Multicomplex Junior, 42 tablete masticabile, Esi Spa
Ochelari de soare unisex Clubmaster Ray-Ban RB3016 W0366
Pasta de dinti pentru copii 6-12 ani Pro Junior, 75 ml, Oral-B
Crema protectie solara anti-pete SPF50 Bee Sun Safe, 50 ml, Apivita
Tarate de ovaz SOLARIS 350g
Bil-ex, 20 capsule, Naturalis
Ceai de schinduf, 50g, AdNatura
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2907 083
chevron-right-circle