Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ashwagandha cu Ginseng x 60 caps. FAR

Acest produs are proprietati adaptogene, sustine functia mentala la persoanele in varsta si are un efect general de intarire. Ajuta la mentinerea sanatatii pielii si sprijina persoanele care sufera din cauza tensiunii mentale. Ajuta la mentinerea rezistentei optime, a senzatiei de energie si vitalitate. Beneficiile utilizarii:           Imbunatateste rezistenta organismului la stres;        Ajuta la mentinerea echilibrului mental si a stabilitatii emotionale;        Ajuta la mentinerea capacitatilor fizice si mentale in caz de slabiciune, epuizare, oboseala si pierderea concentrarii;        Sprijina invatarea, memoria, ajuta la recuperarea dupa evenimente stresante;        Sprijina sanatatea organelor de reproducere feminine;        Sprijina functia masculina, ajuta la mentinerea mobilitatii spermei si a numarului de spermatozoizi.Ingrediente:        Radacina de ashwagandha;        Extract uscat de radacina de ashwagandha;        Radacina de ginseng.Mod de utilizare:        1 – 2 capsule de 2 ori pe zi;        Durata curei este de 3 – 6 saptamani;        Cura se poate relua daca este necesar.Contraindicatii:        Nu se recomanda femeilor insarcinate din cauza unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine;        Nu se recomanda copiilor sub 6 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului;        Nu se recomanda mamelor care alapteaza;        Administrat concomitent cu sedative sau barbiturice poate potenta efectul acestora.

Acest produs Ashwagandha cu Ginseng x 60 caps. FAR din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Complex vitamina B12 B6 B1 acid folic Forte Gold Vit B, 60 tablete, Olimp Labs
Dr. Max Balsam de buze cu vaselina, 15g
Crema de maini Linola Hand, 75 ml, Dr. Wolff
LABO FILLERINA LIP EYE COUNTOUR CREAM GR.4 X 15ML
L'Erbolario Spuma de ras Black Juniper, 200ml
Crema de noapte multi-intensiva Hyaluron Activ B3, 40 ml, Avene
Ceai Superbust, 50g, Steaua Divina
Suzete Ultra Air SCF349/22 pentru +18 luni Rosu/Albastru, 2 bucati, Philips Avent
FIXODENT TABS FRESH X 28 TABLETE
chevron-right-circle