Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de boldo frunze x 40 g FAR

Acest ceai este recunoscut pentru faptul ca sustine functiile biliare si hepatice, fiind de un real ajutor celor care simt nevoia sa isi purifice organismul .Beneficiile utilizarii:       Contribuie la mentinerea functionarii sanatoase a ficatului si vezicii biliare, sustinand digestia;       Contribuie la stimularea secretiei biliare a ficatului si la eliminarea acesteia in intestin;       Sustine tranzitul intestilan la persoanele cu tranzit lent, cauzat de un flux biliar redus;       Contribuie la relaxarea musculaturii netede la nivel digestiv;       Este antioxidant.Ingrediente:       Frunze de Boldo - planta contine alcaloizi izoquinolinici (boldina, izoboldina, etc.), flavonoide, cumarine, rezine taninuri.Mod de utilizare:       Se beau 2 – 3 cani cu ceai pe zi, inainte de masa;       Durata unei cure este de 4 – 6 saptamani, iar cura poate fi reluata dupa o pauza de 2 saptamani;       Peste o lingurita de ceai se toarna 200 ml de apa clocotita si se lasa acoperit 10 – 15 min, apoi se strecoara.Contraindicatii:       Nu este recomandat in cazul pacientilor cu obstructie biliara, insuficienta hepatocelulara grava si hipersensibilitate la aceasta planta;       Intrerupeti administrarea cu cel putin doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala, pentru ca poate creste timpul de sangerare;       Nu este indicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Acest produs Ceai de boldo frunze x 40 g FAR din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei esential de lamaie, 10ml, Niavis
Saltea educativa cu 2 fete pentru copii UMAT2-18151, 1 bucata, U-Grow
Balsam hidratant pentru par uscat Deep Moisture, 250ml, Londa Professional
Ceai Imunitate, 50g, Fares
Sampon seboregulator sebu-balance Capilarte, 300ml, Dermedic
Lapte praf HA 1 Combiotic lapte de inceput de la nastere, 350 g, HiPP
Fixativ Shine Ultra Strong (4), 250ml, Taft
Dr.Organic Aloe Vera Deodorant, 50ml
Masca pentru buze cu colagen si aloe vera, 5 bucati, Kimoco
chevron-right-circle