Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biovenal ceai x 50 g FAR

Acest ceai contine sulfina, utilizata traditional pentru o mai buna circulatie a sangelui in capilare si pentru a reduce senzatia de picioare grele. Acest produs contine si ruscus (ghimpele paduret), cunoscut pentru faptul ca sustine sanatatea venelor si circulatia sangvina.Beneficiile utilizarii:        Contribuie la sanatatea aparatului circulator;        Sustine sanatatea vasculara, contribuie la o circulatie sangvina normala si ajuta la pastrarea peretelui vascular sanatos (vene si hemoroizi);        Sustine microcirculatia sangvina datorita Ginkgo biloba;        Asigura o buna circulatie a sangelui la nivelul picioarelor datorita frunzei de vita de vie;        Are efect antioxidant, datorat maceselor si Ginkgo biloba.Ingrediente:        Sulfina;        Macese;        Frunze de Ginkgo biloba;        Frunze de nuc;        Frunze de vita de vie;        Radacina de ghimpe paduret;        Frunze de Hamamelis.Mod de utilizare:        Se beau 2 – 3 cani cu ceai pe ziș        Durata unei cure este de 3 luni; cura se poate repeta dupa o pauza de o luna;        Peste o lingurita amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa acoperit 10 – 15 minute, apoi se strecoara.Contraindicatii:        Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului;        Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Acest produs Biovenal ceai x 50 g FAR din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ruj lichid mat rezistent la transfer Infaillible Matte Resistance 240 Road Tripping, 5ml, L'Oreal Paris
Crema pentru ochi cu Backuchiol si Cafeina, 30ml, Cosmetic Plant
Acid Folic B9 800mcg, 120 tablete, COS Laboratories
Dibuzin, 30 comprimate, Biessen Pharma
CETAPHIL PRO REDNESS CONTROL CREMA DE ZI SPF30 50ML
Luciu de buze Lifter Gloss 008 Stone, 5.4ml, Maybelline
PlantExtrakt Energotonic Junior Sinusuri, 125ml
Sampon pentru par neted si stralucitor Oil Reflections Luminous Reveal, 1000ml, Wella Professionals
Scutece pentru copii Premium Care, Marimea 3, 5-9 kg, 20 bucati, Pampers
chevron-right-circle