Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GNC Triple Strength Fish Oil, 60 comprimate

Beneficii GNC Triple Strength Fish Oil:Imbunatateste sanatatea sistemului cardiovascular, fiind adjuvant in scaderea colesterolului rau, reglarea nivelului trigliceridelor, fluidificarea sangelui si imbunatatirea circulatiei sangvine. Protejeaza arterele, prevenind formarea cheagurilor de sange; Are un rol in imbunatatirea sistemului imunitar;Protejeaza sistemul nerovs, reducand riscul aparitiei bolilor neurodegenerative; Imbunatateste memoria si puterea de concentrare, avand si un rol antidepresiv; Imbunatateste aspectul si sanatatea pielii;Ajuta la protejarea articulatiilor, avand un rol lubrifiant si antiinflamator; Favorizeaza absorbtia vitaminelor liposolubile (A, D, E, K).Ingrediente GNC Triple Strength Fish Oil: 647 mg EPA si 253 mg DHA/capsula Contine ulei de peste purificat si produs la cele mai inalte standarde tehnologice pentru a asigura puritatea si lipsa mercurului, cadmiului, plumbului sau a altor metale grele toxice, care pot fi regasite in pestii oceanici din cauza poluarii;Fiecare capsula contine 900 mg de acizi grasi esentiali EPA si DHA;Capsulele prezinta un invelis care le permite trecerea de mediul acid din stomac, fiind dizolvate in mediul alcalin la nivelul intestinului subtire, unde se si absorb, eliminând astfel problema eructatiei;Nu contine: zahar, amidon, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti, grau, gluten, porumb, lactate, fermenti.Mod de administrare GNC Triple Strength Fish Oil: Ca supliment alimentar, administrati o capsula gelatinoasa alaturi de masa.Atentionari speciale: A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala.

Acest produs GNC Triple Strength Fish Oil, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

179.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

URIAGE Apa Micelara Termala PS (ten sensibil/ roseata), 250ml
Sampon dermatologic pentru copii Baby, 500 ml, Sebamed
Genera Gel intim cu nalba & tei, 300 ml
SOLARIS Alune de padure coapte, 75g
Saculet Polarizen
Parasoftin Masca hidratanta pentru picioare,1 pereche sosete Zdrovit
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr. 1.9, 115ml, Loncolor
Aparatori cu cheie pentru prize, 12 bucati, Safety 1st
Ceai organic de fenicul, 20 plicuri x 1.5 g, HiPP
chevron-right-circle