Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GNC Beta Caroten 6 mg, 100 comprimate

Beneficii:Sursa naturala de vitamina A, esentiala pentru o vedere normala;Poate protejaza pielea si tesuturile mucoase ale organismului;Previne carenta de vitamina A;Are efect antioxidant foarte puternic;Capsule gelatinoase moi, usor de inghitit. Fiecare flacon contine 100 capsule.*Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.DetaliiGNC Beta-Caroten 6 mg   e  24.18 g Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 1-2 capsule pe zi.Portie de servire: 1 capsula gelatinoasaPortii per flacon: 100Compozitie / portieCantitate%VNR* Vitamina A (100% beta caroten 6 mg)10000 UI200%*Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii.Alte ingrediente: ulei de boabe de soia, gelatina, glicerina, ulei de porumb partial hidrogenat, siliciu.Atentionari: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Conditii de pastrare: In flaconul original, la loc uscat si racoros.Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj.Producator: General Nutrition Corp. Pittsburgh, PA 15222, USA.

Acest produs GNC Beta Caroten 6 mg, 100 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei Hapciu nazal, 5 ml, FARES
Solutie pentru nebulizare Aero Bleu, 20 fiole*5 ml, Bleu Pharma
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 10.1, 110ml, Loncolor
Baton proteic cu aroma de fulgi de ciocolata Total Lean, 48g, GNC
Sampon pentru par vopsit, 400ml, Evoluderm
Crema cu vitamina K 1% pentru reducerea permeabilitatii capilarelor Canpinon N, 30ml, Pharmaceris
Shake proteic cu aroma de fructe de padure Total Lean® Lean Shake™ 25, 832g, GNC
Spuma pentru curatarea tenului bujor, 40g, LaQ
CICATRIDINA UNGUENT 60G
chevron-right-circle