Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GOLD NUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP, 30 caps

Beneficii Gold Nutrition Clinical Melatonin Power Sleep:Contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și la reducerea timpului necesar pentru a adormi;Stimuleaza producția de serotonina (numită și „substanta fericirii”);Imbunatateste calitatea somnului și reduce episoadele de insomnie;Proprietati puternic sedative si anxiolitice.Ingrediente/ 1 capsula:Extract uscat din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis) 124 mg; Extract uscat de Griffonia simplicifolia (98% 5-HTP) 50 mg; Melatonina 1,9 mg; Agent de incarcare (celuloza microcristalina); Agent de separare (fosfat de calciu dibazic); Agent antiaglomerant (stearat de magneziu); Capsula (gelatina).Avertizari:A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare ingrediente.Poate interactiona cu produse cu efect sedativ, hipoglicemic si anticoagulant. Poate afecta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje.Valeriana, administrata in exces si pe perioada indelungata, poate da dependenta.Mod de administrare:Se recomandă 1 capsulă/zi, preferabil înainte de culcare.Nota: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Acest produs GOLD NUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP, 30 caps din categoria Suplimente pentru sportivi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Prestogel gel 50g
Creion pentru buze Plumping Lip Liner 120 - Stay Powerful, 0.35g, Catrice
Esberitox N x 60 tablete
Crema oxigenare si hidratare H3 Derma+ Premium Care, 30 ml, Gerovital
SeptiClean Solutie hidroalcoolica cu apă oxigenata pentru maini, 100 ml
Tifon medical 90cm x 5m, 1 rola, Fumed Medical
Gel de dus hidratant, 500ml, La Maison Espagnole
Esenta regeneranta pentru fata Cryptherapy Recovery, 50ml, Rootree
Probiotix Forte, 10 capsule gastrorezistente, BioSunLine
chevron-right-circle