Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GOLD NUTRITION SLIM DRAINER , 250 ml

Beneficii Gold Nutrition Slim Drainer:Enzimele Bromelaina, Papaina, extractele de Scortisoara si Anghinare stimuleaza digestia si secretia biliara;Ajuta la mentinerea nivelului normal al colesterolului in sanguin;Ceaiul verde promoveaza slabirea, ajuta la pastrarea tonusului si incurajeaza drenajul rinichiilor fiind recunoscut si pentru proprietatile sale antioxidante;Coada-calului ajuta la eliminarea lichidelor;Ridichea-neagra ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la digestie;Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.Ingrediente:Apa, Aroma de ananas (Ananas sativa), Sirop de Agave (Agave americana), Matase de porumb (Zea mays ), Fructooligozaharide, Inulina, Agent de ingrosare: Guma arabica, Fruct Ananas (Ananas sativa), Regulator de aciditate: acid citric, Bromelaina, Papaina, Extract standardizat si nebulizat de anghinare (Cynara scolymus ), Crusina (Rhamnus frangula ), Fumarita (Fumaria officinalis ), Fenicul (Foeniculum vulgare), Coada-calului (Equisetum arvense ), Ceai-verde (Camellia sinensis ), Anason (Pimpinella anisum ), Musetel (Matricaria chamomilla ), Pulbere de scortisoara (Cinnamomum zeylanicum), Extract standardizat si nebulizat de Menta (Mentha x piperita ), Ridiche neagra (Raphanus sativus), Ghimbir (Zingiber officinale), Aroma de zmeura, Polygonum cuspidatum (50% Resveratrol), Picolinat de Crom.Avertizari:Numai pentru adulti (peste 18 ani). Contraidicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu afectiuni cronice, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Poate interactiona cu medicamente sau suplimente diuretice.Mod de utilizare:Se administreaza o doza de 10 ml pe zi, diluata intr-un litru de apa, pe care il consumati in timpul zilei.  Nota: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Acest produs GOLD NUTRITION SLIM DRAINER , 250 ml din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Immunity Forte D3+Omega 3, 2 blistere, 15 capsule
Trimmer pentru sprancene si fata LOV.U, 2 bucati, Parsa
Neutrogena Nordic Berry Balsam de corp 200 ml
Bio-Sun colic x 10 ml
L-Methionine 500mg, 30 capsule, Secom
Eurovita Calciu 1000mg Mg+D3 x 30cpr.
Vezica biliara lenta, 63 caps, FARES
Crema CC anti-roseata cu SPF 50+ Roseliane, 40ml, Uriage
Cystone Forte, 60 comprimate, Himalaya
chevron-right-circle