Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GOLD NUTRITION ECOREUMA ATIVO. 60 caps

Beneficii Gold Nutrition Ecoreuma Ativo:Asigura integritatea si duritatea articulatiilor, impiedicand patrunderea focarelor de inflamatie in tesutul cartilaginos; Opreste degenerarea cartilajului;Faciliteaza regenerarea tesuturilor distruse si formarea cartilajului nou;Imbunatateste functia articulatiilor si reduce durerea; Ajuta la mentinerea fluidului natural de lubrifiere in articulatii si cartilaje;Reduce rigiditatea si umflarea articulatiilor.Ingrediente/1 cpr:Sulfat de glucozamina - 500 mg, sulfat de condroitina - 350 mg, maltodextrina (agent de incarcare),  extract de Boswellia (Boswellia serrata), cu 65% acid boswellic - 150 mg, fosfat tricalcic (antioxidant), stearat de magneziu vegetal (antiaglomerant).Avertizari:Nu utilizati in timpul sarcinii sau alaptarii, precum si in cazul tratamentelor cu anticoagulante-antitrombotice (Warfarina) sau cu antidiabetice orale. Contine ingrediente pe baza de crustacee. A se administra cu prudenta in caz de diabet sau hemofilie.  Mod de utilizare:Se recomanda cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, preferabil intre mese.

Acest produs GOLD NUTRITION ECOREUMA ATIVO. 60 caps din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus cu pH 5.5 Sensitive, 200ml, Numismed
Beres Vitamina C 1500mg + Vitamina D3 3000 UI, 30 comprimate
Baton raw cu dude si vanilie Bio, 30g, Roobar
Glucopil, 60 comprimate, Zdrovit
Mascara Glam & Doll Sculpt & Volume 010 - Black, 9.5ml, Catrice
L'Erbolario Stick de buze hidratant 140, 4,5ml
Dozator de lapte praf SCF135/06, 260ml, Philips Avent
Silimarina 200mg Herbal Plus®, 90 capsule, GNC
Batoane Bio din ovaz integral cu capsuni si mere +12 luni, 6x23g, Organix
chevron-right-circle