Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ice Power Arthro creme x 15g

Ice Power Arthro Creme- Cremă pentru articulații, 15gIce Power Arthro ameliorează durerea și inflamația articulațiilor.Mod de utilizare: Aplicați crema pe zonele articulare dureroase și masați, de 2-3 ori pe zi.Pentru cele mai bune rezultate se recomandă aplicarea cremei în mod regulat pentrucel puțin o lună.Observatii:A se evita contactul cu ochii, membrane mucoase și zone lezate.Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide și care alăptează.Pacienții cu diabet și copii sub 18 ani trebuie să consulte un doctor înainte de a utiliza crema.Produsul poate produce reacții alergice dacă pacientul este alergic la crustacee.A nu se păstra la îndemâna și vederea copiilor.Numai pentru uz extern.

Acest produs Ice Power Arthro creme x 15g din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus Dawn over Asia, 250ml, L'Erbolario
Neutrogena Nordic Berry crema de maini 75 ml
MARVIS 411187 PASTA DE DINTI ANISE MINT 85ML
Spray Fresh Sun Secure Brume SPF50, 200ml, SVR
Coacaz negru & Calciu, 30 capsule, FarmaClass
Masca revitalizanta Radiance C+ Clay Mask, 75ml, PFC Cosmetics
Bond Smoother, No. 6, 100ml, Olaplex
Sampon crema sebo-absorbant pentru par gras Argeal, 200 ml,, Ducray
Cremă Antirid Restructurantă Spf 10 Premium Care
chevron-right-circle