Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Arderea grasimilor
  6. /
  7. GOLD NUTRITION EXTREME CUT...

GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN , 100 tb

Beneficii Gold Nutrition Extreme Cut Green:Diuretic;Reduce masa de grasime;Reduce senzatia de foame;Rol antioxidant;Promoveaza tonifierea si definirea muschilor.Ingrediente 1 flacon/10 ml:Extract uscat de Cacao (Theobroma cacao) (37 - 44% fibre solubile) 800 mg; Svetol® (extract uscat de Cafea-verde (Coffea arabica), cu 45% acizi clorogenici) 400 mg; Crom (din 1,4 mg Picolinat de crom) 160 µg (400% DZR*); Fosfat dicalcic; Fosfat tricalcic; Agenti antiaglomeranti (Stearat de magneziu, Acid stearic vegetal); Invelis (Hidroxipropilmetilceluloza);Agent de incarcare (celuloza microcristalina); Coloranti (E171/dioxid de titan, E141 II/complex clorofilina). *DZR- Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/ECMod de administrare:Se administreaza 2 tablete inainte de micul dejun si 2 inainte de pranz.Contraindicatii:A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de alegie la oricare dintre ingrediente.Nota: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Acest produs GOLD NUTRITION EXTREME CUT GREEN , 100 tb din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

81.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Deodorant roll-on antiperspirant Rose Elixir, 50ml, Elmiplant
SCHOLL GELACTIV INSOLES SPORT MEN
Lapte demachiant cu musetel Intral, 200ml, Darphin
Pasta de dinti Complete Protection Extra Fresh Parodontax, 75 ml, Gsk
Pudra mozaic bronzanta pentru fixarea machiajului Couvrance Soleil, 10g, Avene
Enterolactis buvabil Dry Cap x 6 flac. x 10 ml
Apa micelara pentru ten normal Biome, 250ml, Pell Amar
DACIA PLANT Tinctura galbenele, 50ml
Calciu + Vitamina D3, 90 tablete, Cosmopharm
chevron-right-circle