Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GOLD NUTRITION PRE-WORKOUT EXPLOSIVE , 1kg

Beneficii Pre-Workout Explosive Gold Nutrition:Ajuta la stimularea rezistentei musculare;Creste capacitatea de lucru a muschilor;Ajuta la scaderea aciditatii musculare;Reduce oboseala;Faciliteaza vascularizarea muschilor, precum si eliminarea metabolitilor toxici rezultati din antrenamentele intense;Creste productia de insulina, dupa antrenament.Ingrediente:maltodextrina, dextroza, monohidrat de creatina, beta-alanina, L-arginina AKG/ alfa ketoglutarat de L-arginina, bicarbonat de sodiu, BCAA/aminoacizi cu catena ramificata (L-valina/L-leucina/L-izoleucina, raport 1/2/1); acidifiant: acid citric; taurina, colorant: beta-caroten, aroma de portocale, cafeina anhidra, extract din frunze de Ginkgo biloba, extract din radacina de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), acid alfa-lipoic, malat de L-citrulina, indulcitor: sucraloza, extract din struguri (Vitis vinifera), extract din radacina Ghimbir (Zingiber officinale), picolinat de crom.Mod de administrare:Se recomanda 1 doza cu 30-45 minute inainte de antrenament.Se adauga 1 masura (50g) de pudra în 250 ml de apa. Se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se bea imediat.Contraindicatii:Nu se recomanda copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Nu se recomanda diabeticilor sau persoanelor cu afectiuni renale. In cazul in care luati medicamente pentru scaderea tensiunii arteriale, consultati medicul inainte de administrare.

Acest produs GOLD NUTRITION PRE-WORKOUT EXPLOSIVE , 1kg din categoria Suplimente pentru sportivi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orz instant pudra 100%, 43g, Solaris
Rame ochelari de vedere unisex Aida Airi AA-87728 C1
Primii Pasi R0111 - Biberon Pp Decor 125 Ml(R0111) Mov
Crema pentru par Root Remedy Scalp Care, 250ml, Curly Shyll
URIAGE Bariederm Cica Gel de curatare, 200ml
URIAGE BARIESUN FLUID LEJER PROTECTIE SOLARA SPF50+ X 30ML
Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK
Luciu de buze cu efect de marire Lifter Plump 007 Cocoa Zing, 5.4ml, Maybelline
Ceai de seara, 17 plicuri, Yogi Tea
chevron-right-circle