Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ice Power Cold gel tub x 20ml

Ice Power Cold Gel 20 ml- Pentru ameliorarea rapidă a durerii.Ice Power Cold gel ameliorează rapid și eficient durerea, inflamația și edemul precum și tensiunea musculară. Utilizați gelul pentru entorse, întinderi musculare, suprasolicitare musculară, durere de gât și umăr, precum și pentru recuperarea musculară după efort fizic.Mod de utilizare:Aplicați gelul pe zona dorită la un interval de 3-6 ore.Observatii: A se evita contactul cu ochii, mucoasele și zonele lezate.Numai pentru uz extern.A nu se păstra la îndemâna și vederea copiilor.

Acest produs Ice Power Cold gel tub x 20ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti 2 in 1 anti-tartru si efect racoritor cu extracte de coacaze si kalident, 100ml, Ecodenta
Dermocapsule revitalizante Clinic Way, 30 bucati, Dr. Irena Eris
Leucoplast Panza 5x2,5 cm
WALMARK COENZIMA Q10 MAX 100MG X 30 CAPSULE
Gel de dus Alge salbatice & Fenicul, 400ml, Yves Rocher
Fulgi de nuca de cocos Bio, 250g, La Finestra Sul Cielo
Koflet-H portocale 12 comprimate de supt Himalaya
Merisor Extract 150mg, 30 capsule, AdNatura
Pelvibleu, 20 capsule
chevron-right-circle