Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Igiena orala
  6. /
  7. PHILIPS SONICARE INTERCARE REZERVE...

PHILIPS SONICARE INTERCARE REZERVE periuta electrica, 2 bucati, HX9002/07

Principalele avantaje:• Elimina de pana la 7 ori mai multa placa bacteriana, comparativ cu o periuta de dinti manuala, ajungand adanc in spatiile intedetnare si locurile dificil de curatat.• Functioneaza cu toate manerelor de periute Philips Sonicare, cu exceptia PowerUp Battery si Essence.• Se ataseaza si se detaseaza de pe manerul periutei printr-un clic, pentru o inlocuire si intretinere usoare. • Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, sunt sigure si delicate cu dintii si gingiile.• Raspund celor mai inalte standarde de calitate, fiind testate pentru o performanta si durabilitate exceptionale.Caracteristicile produsului:• Pachet cu 2 capete de periere Sonicare InterCare, dimensiunea standard.• Rigiditatea perilor este medie. • Contine peri albastri cu rol de amintire, care se estompeaza pana la culoarea alba, ajutandu-te astfel sa recunosti momentul cand trebuie sa schimbi capul de periere. Pentru rezultate optime, acesta trebuie inlocuit la fiecare trei luni.• Culoare alba.

Acest produs PHILIPS SONICARE INTERCARE REZERVE periuta electrica, 2 bucati, HX9002/07 din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

91.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Always Platinum Super, 26 bucati
Acutil x 60cps
Assista Supozitoare cu glicerina adulti 2350 mg x 12
GOLD NUTRITION 4 ACTIVE ELECTROLYTES 10 pl
L'Erbolario Gel de dus Golden Bouquet, 250ml
Apivita Tonic Mountain Tea Lapte de corp, 200ml
URIAGE BARIEDERM CREMA CICA REPARATOARE 40ML
L'Erbolario Tiare Crema de corp fluida, 200ml
Apa de parfum Iparie Classique, 50ml, L'Occitane
chevron-right-circle