Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ON Spirulina, 590 mg, 60 caps

Beneficii Spirulina Only Natural:sustine sanatatea si functionarea normala a ficatului;ajuta la eliminarea reziduurilor metabolice din organism;asigura suportul unui raspuns imun corespunzator;contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ;completeaza nevoile energetice ale organismului;sustine vitalitatea;asigura aportul necesar obtinerii performantelor fizice si intelectuale.Ingrediente/capsula: Spirulina 500 mg, gelatina (capsula).Mod de utilizare: Oral, cate 2 capsule, de 2 ori pe zi.Precautii: A se evita in timpul sarcinii si alaptarii.

Acest produs ON Spirulina, 590 mg, 60 caps din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra proteica cu aroma de Milk Chocolate Gold Whey, 500g, Weider
Plasture cu ardei iute 12 cm x 18 cm
Sinol M Fast dureri cap
Ulei plaja COCOS, SPF15, 150 ml, Cosmetic Plant
D3 + K2, 30 capsule, Alevia
Sofar Enterolactis buvabil, 12 flacoane
DUCRAY A-DERMA BALSAM DE BUZE 15ML
IMUNOTUS 20 CAPSULE
Set pentru masa din plastic Cute Animals Caine, 4 piese, Canpol babies
chevron-right-circle