Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

YK Cordyang, 2000 mg, 10 fiole, 10 ml

Beneficii YK Cordyang:Imunostimulator in raceli frecvente;Hepatoprotector (adjuvant in hepatite acute, cronice, detoxifiant hepatic);Nefroprotector (in timpul administrarii de cyclosporine si antibiotice de tip aminoglicozide);Are efect benefic in palpitatii;Creste fertilitatea si potenta sexuala;Actioneaza ca antioxidant;Scade nivelul colesterolului sangvin;Este eficient in tulburari de memorie si dificultati de concentrare;Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.Ingrediente: Fiecare fiola contine 2000 mg pulbere de Cordyceps sinensis si sirop de fructoza qs.Mod de administrare:Oral, agitati bine fiola inainte de a bea continutul.Una sau doua fiole, o data sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun sau inainte de culcare.Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, bauturi ne-alcoolice sau slab alcoolizate.

Acest produs YK Cordyang, 2000 mg, 10 fiole, 10 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BB Cream cu SPF50 Recovery, 30ml, Soroci
Biotics + K2 + D3 + Colagen + Calciu, 30 comprimate, Laboratoarele Remedia
Ceai negru bio Assam , 40g, Lebensbaum
Serum hidratant cu acid hialuronic pentru ten normal-uscat, 30ml, CeraVe
Dr. Max Balsam de buze cu lanolina​, 4.5g
Lotiune calmanta dupa plaja H3 Derma+ Sun, 150 ml, Gerovital
Mega Vita Mine Formula, 60 capsule, Nutrific
ACM Novophane Sampon Seboreglator 200ml
Lotiune intima Sensitive, 250ml, Lactacyd
chevron-right-circle