Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Digestie sanatoasa
  6. /
  7. Secom Apple Cider Vinegar...

Secom Apple Cider Vinegar (Otet de mere) 500mg, 120 tablete Activ tab

Beneficii Secom Apple Cider Vinegar (Otet de mere):● Controlul masei corporale (reduce grasimea abdominala, circumferinta taliei):-pastrarea senzatiei de satietate postprandiala un timp mai indelungat prin incetinirea evacuarii gastrice● Ameliorarea profilului lipidic si a depozitelor arteriale de colesterol:-reducerea nivelului LDL si VLDL – colesterol● Sanatatea sistemului renal si osteoarticular:-reducerea acumularilor de acid uric-mentinerea pH-ului normal al organismului● Imbunatatirea digestiei● Eliminarea toxinelor metabolice● Reducerea actiunii bacteriilor si fungilorMod de administrare Secom Apple Cider Vinegar (Otet de mere):Cate 2 tablete/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Acest produs Secom Apple Cider Vinegar (Otet de mere) 500mg, 120 tablete Activ tab din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de sanziene U91, 50g, Fares
Rene Furterer Style Shine Mist Spray pentru Styling 200 ml
BIO OIL GEL PENTRU INGRIJIREA PIELII USCATE 200ML
Mix ecologic Protein Power, 125g, Niavis
Gel de curatare facial Power of Plants Mango, 150ml, Lirene
Tus de ochi lichid Celebrities Brown, 3ml, Eveline Cosmetics
Apa de cologne Clinique for Men, 50ml, Clinique
L-Carnitin BP 60 capsule Balkan Pharmaceuticals
Sampon pentru par blond Blonde Life Brightening, 50ml, Joico
chevron-right-circle