Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Inima sanatoasa
  6. /
  7. Secom Cholesterol Control with...

Secom Cholesterol Control with Red Yeast Rice CoQ-10 Omega-3, 30 capsule moi Activ Gels™

Drojdia de Orez rosu este produsa de ciuperca Monascus purpureus.Aceasta creste pe Orez si produce un pigment rosu caracteristic, de unde si numele.Substanta activa din drojdia de Orez rosu este “monacolin K” cu efect de mentinere a concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor din sange.Beneficii Cholesterol Control with Red Yeast Rice CoQ-10 Omega-3:● Mentinerea concentratiilor normale de colesterol din sange● Functia normala a inimii - mentinerea functiei endoteliale:-imbunatatirea vasodilatatiei - relaxarea musculaturii netede a peretelui vascular: cresterea productiei de ATP la nivelul celulelor endoteliale, influxul de calciu (moduleaza receptorii de Ca2+ din fibrele musculare), imbunatatirea sintezei si eliberarea monoxidului de azot NO si a factorului hiperpolarizant derivat din endoteliu - EDHF-reducerea stresului oxidativ: reducerea formarii radicalilor liberi de oxigen-stabilizarea placii de aterom: reducerea depunerii si oxidarea colesterolului “rau” la nivelul peretilor arteriali● Mentinerea nivelului si actiunii coenzimei Q10 si in cazul administrarii statinelor.Mod de administrare Cholesterol Control with Red Yeast Rice CoQ-10 Omega-3:Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Acest produs Secom Cholesterol Control with Red Yeast Rice CoQ-10 Omega-3, 30 capsule moi Activ Gels™ din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

99.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ESPI GO 14PLICURI
Sideral Forte, 30 capsule, Labormed
Sirop Atusin fara cutie, 150ml, Alevia
Crema de fata Intense Hydrating, 50ml, Mary Cohr
Naturigin Sampon par vopsit Colour Lock, 200ml
Vitamina C + D3 + Zinc, 500ml, Swedish Nutra
Masca de curatare cu Calamina si Extract de Trandafir, 50ml, Ondo Beauty 36.5
Sapun Natural Ceai Verde si Avocado, 90g, Savonia
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7130 900
chevron-right-circle