Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Aquafresh apa de gura Big Teeth Mint 300 ml NEW

Aquafresh My Big Teeth Mint ofera protectie impotriva cariilor, intareste si protejeaza smaltul dentar, are un gust placut pentru copii, formula fara zahar si fara alcool, ofera protectie cu fluor pentru dintii puternici, iar forma si ambalajul sunt placute pentru copil.Transforma folosirea apei de gura si periajul intr-o activitate distractiva pentru ca cei mici sa aiba o igiena orala zilnica corespunzatoare.Dintii noi definitivi nu sunt atat de puternici precum credem. Smaltul noilor dinti definitivi este mai putin dur si mai vulnerabil la aparitia cariilor, din cauza actiunii acizilor prezenti in zaharuri, aceasta constituind cauza majora a dezvoltarii cariilor. Prin utilizarea zilnica de doua ori pe zi, intreaga gura a copiilor este protejata de bacterii si de carii, dintii devenind mai puternici si sanatosi.

Acest produs Aquafresh apa de gura Big Teeth Mint 300 ml NEW din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de tip soseta cu unt de shea, 2 bucati, 2 bucati, Blingpop
Baylis & Harding, Advent Calendar Set 24 Days of Beauty cu jojoba, vanilie si ulei de migdale
Crema protectie solara cu vitamine si SPF 50 PA++++, 50g, Medi-Peel
Sampon detoxifiant Phytodetox pentru par si scalp, 125ml, Phyto
Crema-gel cu efect de depigmentare Azelac RU, 50ml, Sesderma
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MA08-10 C90N
Ser cu 10% Vitamina C, 30ml, Puca Pure&Care
Periute interdentare albastre 1,1mm, 3 bucati, Trisa
Rame ochelari de vedere barbati Dolce & Gabbana DG5091 501
chevron-right-circle