Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Pasta de dinti
  6. /
  7. Aquafresh pasta dinti Intense...

Aquafresh pasta dinti Intense White, 125 ml

Beneficii: Pasta de dinti Aquafresh Intense White contine micro-particule care ajuta la restabilirea albului natural al dintilor, prin indepartarea petelor de pe suprafata dintilor.De ce sa alegi: Ajuta la mentinerea gingiilor sanatoase, intareste smaltul dintilor si ofera o respiratie proaspata. Totodata confera un alb vizibil mai intens al dintilor*. Este dovedit clinic ca albul dintilor se mentine mai mult timp**.Cum se utilizeaza: Pentru rezultate optime, spala-te pe dinti timp de 2 minute cu pasta de dinti Aquafresh Intense White de 2 ori pe zi, in fiecare zi.Cum functioneaza:  Prin periaj de 2 ori pe ziajuta la mentinerea sanatatii gingivale,a respiratiei proaspete pentru un timp indelungat si restabilirea albului natural al dintilor, prin indepartarea petelor de pe suprafata dintilor.

Acest produs Aquafresh pasta dinti Intense White, 125 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Antiperspirant H3 Memories, 150ml, Gerovital
Dr. Max Femtime Vaginal Wash Solutie pentru igiena intima, 3 flacoane + 3 aplicatoare
Gel pentru par Stand Up Look Extreme Spikes, 150ml, Taft
BABY 4 YOU Gel gingival pentru copii, 15 ml TIS
Kollagen 11.000 plus, 30 flacoane unidoza, Doppelherz
Nestle cereale orez cu banane 250 g
Pidago Slim 60 comprimate Fiterman
Lacrisek ofta x 1 flac. x 8 ml sol. oft.
Frezyderm Ac-Norm Medlike efect antiacneic tip 2, 50 ml
chevron-right-circle